گام بلند برای توسعه فرودگاه ساری با الحاق ۵۰ هکتار زمین جدید
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران از الحاق بیش از ۵۰ هکتار زمین به محدوده فرودگاه شهدای ساری با هدف فراهم سازی امکان فراز و فرود هواپیماهای پهن پیکر خبر داد.
عبدالرضا دادبود روز پنجشنبه در نشست شورای اقتصادی مازندران در ساری با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه فرودگاه شهدای ساری گفت: در راستای افزایش ظرفیت این فرودگاه و فراهم شدن امکان فرود هواپیماهای پهن پیکر، بیش از ۵۰ هکتار زمین در محدوده این فرودگاه به مجموعه فرودگاهی الحاق شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، عبدالرضا دادبود افزود: در مرحله بعدی، عملیات بهسازی باند، توسعه فضای عملیاتی و تکمیل زیرساخت های لازم در دستور کار قرار دارد تا فرودگاه ساری بتواند پاسخگوی نیازهای آینده استان در حوزه حمل ونقل هوایی باشد.
معاون عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه توسعه زیرساخت های حمل ونقل یکی از اولویت های مدیریت استان است، گفت: توسعه فرودگاه ساری علاوه بر افزایش ظرفیت جابه جایی مسافر، نقش مهمی در جذب سرمایه گذاری و رونق اقتصادی استان خواهد داشت.
پیشتر مهدی یونسی رستمی مقام عالی دولت در مازندران هم با تاکید بر اینکه فرودگاه شهدای ساری (دشت ناز) تنها زیرساخت فرودگاهی بین المللی این خطه از شمال کشور است، گفت: این درحالی است که بعد از سال ها فعالیت تاکنون هیچ اقدام عمرانی و بهسازی برای باند این فرودگاه صورت نگرفته و اگر تا ماه های آینده مرمت نشود، بحث های ایمنی پرواز تحت شعاع قرار خواهد گرفت.
استاندار مازندران تصریح کرد: با توجه به این شرایط عملیات بهسازی و مرمت باند فرودگاه دشت ناز ساری در دستور کار قرار گرفته است تا مشکلات ایمنی پرواز در مسیر فعالیت آن بوجود نیاید.
یونسی رستمی ادامه داد: با شروع کار ممکن است فرودگاه ساری چند ماه به لحاظ عملیاتی در دسترس نباشد، اما تمهیدات لازم برای خدمات پروازی از فرودگاه های دیگر پیش بینی شده است و تلاش می شود با کمترین مسئله این کار انجام شود.
مازندران با داشتن یک فرودگاه بین المللی شهدای ساری و ۲ فرودگاه نوشهر و رامسر در غرب استان از استان های برخودار کشور از سیستم حمل ونقل هوایی به شمار می رود به طوری که با انجام بیش از ۶ هزار پرواز در این فرودگاه ها در یکسال اخیر بیشتر از ۶۰۰ هزار مسافر از طریق این سیستم حمل و نقل به مقاصد مختلف در سراسر کشور جابه جا شدند.
در چند سال اخیر اداره کل فرودگاه های مازندران راه اندازی خطوط پروازی در مسیرهای مختلف را کلید زد که از آن جمله مسیر ساری به چابهار، افزایش پرواز ساری به کیش از۲ به چهار سورتی پرواز، افزایش پرواز اهواز از یک به چهار سورتی پرواز و همچنین افزایش پرواز به مشهد از هشت به ۱۶ سورتی پرواز در هفته از جمله اقداماتی است که در برخی برهه های زمانی انجام شده است.