راهآهن شمال شرق۱ در کنار مردم برای مراسم بزرگ تشییع رهبر شهید
با اضافه شدن سالن ۶ تخته از ایستگاه شاهرود به مقصد مشهد، خدمات ارایه شده به مشتاقان حضور در تشییع رهبر شهید تقویت شد.
علیرضا رضائی، مدیرکل راه آهن شمال شرق۱ گفت:در پاسخ به نیاز مردم عزیز و ولایت مدار و با پیگیری های انجام شده و موافقت مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه آهن،روز چهار شنبه ۱۷ تیر ماه یک واگن ۶ تخته به قطار شماره ۳۱۸ در ایستگاه شاهرود به مقصد مشهد مقدس اضافه شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ریل ایران، رضائی گفت: هدف از این افزایش این است که مشتاقان و شرکت کنندگان در مراسم تشییع و بدرقه رهبر شهید بتوانند بیش از پیش از خدمات ریلی استفاده کنند.
وی افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده در مراجعت از مشهد نیز این سهمیه برقرار است و علاوه بر این مهم در روزهای گذشته نیز ۸۰ درصد ظرفیت قطار مسافری محلی سمنان-مشهد به این منظور تخصیص یافته بود.