رونمایی از کتاب «ج اندیمشک» با محوریت راه آهن در دفاع مقدس
آیین رونمایی از کتاب «ج اندیمشک» با محوریت راه آهن در دفاع مقدس برگزار شد
کتاب «ج اندیمشک»؛ روایتی از رشادت های کارکنان راه آهن در دوران دفاع مقدس، روز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رونمایی شد.
به گزارش تین نیوز به نقل از راه آهن، این اثر به قلم «محسن شاه رضایی» به نقش آفرینی «یدالله شفیعی» از کارکنان ایثارگر و جانباز راه آهن اندیمشک می پردازد. کتاب روایتی است از ازخودگذشتگی های وی در پیشگیری از سوانح ریلی منطقه و حماسه آفرینی در دفاع مقدس و حادثه بمباران ۴ آذر ۱۳۶۵.
در این مراسم، جمعی از مسئولان و پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت حضور داشتند:
پسعید رسولی (معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی)
زلفی گل (وزیر اسبق علوم، تحقیقات و فناوری)
حامد نوری (مشاور مدیرعامل در امور ایثارگران و دبیر کنگره جهادی شهدای راه آهن) اساتید و پژوهشگران برجسته تاریخ دفاع مقدس
سخنرانان این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای راه آهن و بمباران های اندیمشک، بر تأثیر راه آهن در زندگی مردم این منطقه و نقش کلیدی آن در پشتیبانی از جبهه های دفاع مقدس تأکید کردند. آنان ثبت و مستندسازی رشادت های کارکنان راه آهن را اقدامی ضروری برای حفظ این حماسه های ماندگار دانستند.
در پایان این آیین، با حضور مسئولان از کتاب «ج اندیمشک» رونمایی شد .