تجهیز ایستگاه شلمچه به سکو و سایبان/ تقاضای بالا برای ریل باس خرمشهر - شلمچه
مدیرکل برنامهریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه آهن جمهوری اسلامی گفت: امسال ایستگاه شلمچه به یک سکوی مناسب، دو خط و تعدادی سایبان ویژه مجهز شده است.

مدیرکل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه آهن جمهوری اسلامی گفت: امسال ایستگاه شلمچه به یک سکوی مناسب، دو خط و تعدادی سایبان ویژه مجهز شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، محسن طباطبایی با بیان اینکه مرز شلمچه نقطه صفر مرزی پنج دقیقه ای بیشتر تا گمرک فاصله ندارد، گفت: زائران می توانند خودشان را به مرز شلمچه برسانند و از آنجا راهی کربلای معلی شوند.
وی افزود: امسال در شمال کشور و شهرهای گرگان، ساری و رشت در مسیر این مبادی حرکتی به کرمانشاه و در شرق کشور برای شهرهای زاهدان، کرمان و یزد قطارهای فوق العاده قرار دادیم. سال قبل در برخی شهرها وجود داشت اما امسال به دلیل تقاضای و استقبال موجود، در سایر مسیرهای ذکر شده نیز قطار تعبیه شد.
مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری راه آهن جمهوری اسلامی تصریح کرد: بلیت این قطارها به صورت رفت و برگشت فروش می رود. برنامه برگشت بر اساس همین قطارها تنظیم شده و کاملاً فروش رفته است و در واقع ضریب اشغال صد در صد شده است.
وی همچنین عنوان کرد: برای این ایام نظارت های ویژه گذاشتیم و به صورت محسوس و غیر محسوس همکاران ما در قطارهای مسافری و در ایستگاه ها حضور دارند. در کلیه مناطق دفاتر رسیدگی به شکایات وجود دارد که مردم بتواند ثبت شکایت کنند. همچنین سامانه ای تحت عنوان سامانه پاسخگویی به شکایات راه آهن جمهوری اسلامی با پیش شماره ۰۲۱۵۱۴۹ داریم که به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی پاسخگو هستند و به مسافران در خصوص وجود جای خالی یا در واقع ساعت حرکت اطلاع رسانی می کنند و البته شکایت ها را نیز دریافت می کنند.
طباطبایی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، افزود: در ایستگاه شلمچه با توجه به ویژگی هایی که دارد لازم بود زیرساخت های مناسبی داشته باشیم. در سال های قبل بازخوردهایی دریافت کردیم که نشان می داد سکوی مناسبی وجود ندارد و مسافر باید این فاصله ریل تا سطح زمین را روی خاک طی کند که نارضایتی هایی وجود داشت.امسال این ایستگاه به یک سکوی خیلی مناسب، دو خط و تعدادی سایبان ویژه مجهز شده است.
وی در ادامه گفت: ایستگاه خرمشهر هم به دلیل نامناسب بودن زیرساخت ها در سال های گذشته مورد اعتراض واقع می شد که آن هم رفع شده است. همچنین وسیله ای به نام ریل باس در مسیر خرمشهر - شلمچه که فاصله ۱۵ کیلومتری دارد همه ساله قرار می گیرد. امسال هم سرعت آن را افزایش دادیم و تقاطع های همسطح را حذف کردیم و این قطار روزی حدود هفت تا هشت مرتبه رفت و آمد و مسافر را به صورت رایگان از خرمشهر به شلمچه جابجا می کند.
مدیر کل برنامه ریزی و نظارت بر خدمات مسافری اظهار کرد: از یکی دو روز گذشته تقاضا برای این ریل باس ها بالا رفته و سفر خیلی زیاد شده است. در هر مسیر نیز ۳۰۰ نفر جابه جا می شوند.