بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

الزام تمرکز ویژه برای نگه‌ داشت شبکه ریلی با توجه به شرایط اقتصادی

مدیرعامل راه آهن گفت: پایین بودن نرخ بهره وری ناوگان و شبکه ریلی تمرکز ویژه ای برای نگهداشت و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا را می طلبد.

تین نیوز |

مدیرعامل راه آهن گفت: پایین بودن نرخ بهره وری ناوگان و شبکه ریلی تمرکز ویژه ای برای نگهداشت و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا را می طلبد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، جبار علی ذاکری مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی، گفت: امروزه با توجه به شرایط اقتصادی موجود، سازمان ها و صنایع ایرانی ناچار هستند برای رسیدن به اهداف کسب و کار خود با سرمایه گذاری بیشتری اقدام به خرید، نصب و راه اندازی خطوط تولید کنند، بدین ترتیب جهت پاسخگویی به مطالبات سهامداران، مدیران ارشد تصمیم به افزایش سرعت تولید گرفته و انتظار ثبت رکوردهای جدید در تولید را مطالبه می کنند.

وی ادامه داد: بالاتر رفتن رکورد تولید، اثر مستقیمی بر افزایش نرخ خرابی و توقف تجهیزات داشته و در نتیجه با توجه به وضعیت عمر تجهیزات منجر به کاهش ارزش دارایی های موجود و الزام به صرف هزینه های هنگفت در خصوص بازسازی، نوسازی و تعمیرات اساسی خواهد داشت، همچنین توجه و تمرکز ویژه بر علم روز مهندسی نگهداشت جهت تعیین تناسب عمر دارایی با کارکرد، سرعت و نرخ عملیات نگهداشت، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

رئیس هیئت مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران افزود: امروزه پیاده سازی صحیح و اصولی نگهداشت از دارایی ها در کشور تبدیل به یک دغدغه مهم برای تمام صنایع ایرانی شده است که این امر مستلزم برنامه ریزی صحیح و اصولی و الزام به استفاده از تکنولوژی هایی مانند اتوماسیون در خطوط تولید است تا عیب یابی تجهیزات و وضعیت عملکرد آنان را به صورت مکانیزه و بر خط صورت پذیرد و زمان کاری تیم های تعمیراتی صرف رفع این عیوب و تعمیرات صحیح و اصولی آنان با اتکا بر سطح مهارت تیم های اجرایی نگهداشت گردد.

وی تصریح کرد: در کشور با شکل گیری جوایز بهره وری مانند جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران به دنبال ایجاد یک محرک و پیشران در سازمان ها برای خلق ارزش از حوزه نگهداشت و افزایش توسعه ثروت در کشور هستیم تا سازمان ها بتوانند نقاط قوت و زمینه های قابل بهبود خود را در حوزه مهندسی نگهداشت به درستی شناسایی و در عرصه ملی ضمن بهبود عملکرد خود، در یک فضای سالم و پویا جهت تعالی و رشد به رقابت با دیگر سازمان ها بپردازند.

ذاکری خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین دستاوردهای برگزاری جوایز ملی، دانش افزایی و ایجاد زمینه الگوبرداری مشترک برای سازمان ها و صنایع ایرانی است تا بتوانند با استفاده از تجارب و درس آموخته های خود نسبت به رفع چالش های سازمانی اقدام نمایند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: انتظار داریم خروجی جایزه ملی تعالی نگهداشت و مدیریت دارایی های فیزیکی ایران منجر به بهبود عملکرد تیم های نگهداشت و استمرار تولید و سودآوری برای سازمان ها و صنایع ایرانی گردیده و امکان جلوگیری از ارز بری در کشور را با فراهم سازی فرصت های بومی سازی، خودکفایی و ساخت داخل را با استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان فراهم سازد.

وی اظهار کرد: امروزه همچنان فرهنگ سازی صحیح و اصولی در سطح کشور یک دغدغه مهم و ضروری است؛ اگر بتوانیم مقوله مهندسی نگهداشت را در سطح کشور فرهنگ سازی کنیم، صنایع می توانند همچنان از دارایی های خود بیشترین ارزش را خلق کنند.

مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی عنوان کرد: این چالش در صنایع مختلف من جمله صنایع ریلی نیز وجود دارد پایین بودن نرخ بهره وری ناوگان و شبکه ریلی همچنین دغدغه افزایش سرعت ناوگان با توجه به وضعیت فرسودگی و عمر آنان، تمرکز ویژه بر امر نگهداشت و استفاده از تکنولوژی های روز را می طلبد تا منجر به ارتقای بهره وری و شکل گیری بهره وری نوآور در صنعت ریلی کشور گردد. هفتمین دوره جایزه ملی نگهداشت و مدیریت دارایی های ایران در روز ۱۷ مهرماه در پژوهشگاه صنعت نفت تهران برگزار خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.