| کد خبر: 224153 |

رونمایی از سه پروژه ملی در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور

ششمین رویداد سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری با حضور مدیرعامل شرکت راه‌آهن برگزار شد و طی آن، از پروژه‌های سامانه هوشمند سوخت‌گیری، سامانه دستیار لکوموتیوران (DAS) و مدیریت بهینه عملیات سوخت‌گیری رونمایی شد.

تین نیوز

ششمین رویداد سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری با حضور مدیرعامل شرکت راه‌آهن برگزار شد و طی آن، از پروژه‌های سامانه هوشمند سوخت‌گیری، سامانه دستیار لکوموتیوران (DAS) و مدیریت بهینه عملیات سوخت‌گیری رونمایی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، امروز سه‌شنبه ۲ آذر، با حضور سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ششمین نشست رویداد " سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری" طی ساعت ۹ تا ۱۱ در مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن برپا شد.

در این نشست از سه پروژه ملی در راه‌آهن شامل سامانه هوشمند سوخت‌گیری، سامانه دستیار لوکوموتیوران  (DAS)و کارگروه تخصصی بهره‌وری (مدیریت بهینه عملیات سوخت‌گیری) رونمایی شد.

رسولی در این نشست، ضمن استقبال از پروژه‌های ارائه شده، بر ضرورت تقویت و حمایت از نخبگان و دست‌اندرکاران فعال در صنعت حمل‌ونقل ریلی کشور تأکید کرد و گفت: این پروژه‌ها نمونه‌های بارزی از کار جهادی و اعتماد به جوانان کشور است.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه سرمایه ارزشمند راه‌آهن، سرمایه انسانی است، افزود: تلاش نیروهای انسانی در راه‌آهن در این شرایط سخت تحریمی و مشکلات ناشی از شیوع کرونا ستودنی‌اند و این موضوعات گواه بر این هستند که راه‌آهن به‌طور آبرومندانه کار خودش را به‌درستی انجام می‌دهد.

وی با یادآوری از اینکه تلاش جهادی نیروهای انسانی باعث مدیریت هزینه‌ها، جلوگیری از اسراف و استفاده بهینه از فناوری می‌شود، تصریح کرد: فعالیت نیروهای انسانی جزو صنایع‌دستی محسوب می‌شوند و مزیت آن بر صنایع ماشینی در همین تلاش‌ها نمایان می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به دغدغه برخی از صنعتگران و تولیدکنندگان قطعات ریلی در خصوص امکان تغییر رویه شرکت راه‌آهن در حمایت از تولید داخل گفت: ما ساختاری را در کشور پایه‌ریزی کردیم که امکان تغییر آن وجود ندارد.

رسولی تأسیس و راه‌اندازی "سامانه جامع رونق و جهش تولید صنعت ریلی" در کشور را یادآور شد و اظهار کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از این سامانه، دیگر امکان حذف یا نادیده گرفتن تولیدات داخلی و اطلاعات ارائه شده وجود ندارد.

وی گفت: اکنون ۴ هزار و ۶۰۰ قطعه ریلی از سوی تولیدکنندگان داخلی ساخته می‌شود و دیگر امکان واردات این نوع محصولات وجود ندارد. همچنین تا دو ماه گذشته، حدود ۵۳۵ قطعه ریلی از دیگر کشورها وارد می‌شد که طی این مدت تعدادی از این قطعات نیز از سوی تولیدکنندگان داخل ساخته شده و دیگر امکان ثبت سفارش خارجی آن‌ها وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن تأکید کرد: متأسفانه رویه‌ای در کشور وجود داشته که طی آن هنگام خرید یا ثبت سفارش، تمامی تضامین به شرکت‌های خارجی داده می‌شد؛ اما در مواجهه با شرکت‌های داخلی، با استناد به مقررات سخت‌گیرانه از حمایت و تضمین خودداری می‌گردید.

رسولی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت حمایت از تولید داخل گفت: ما این قول قطعی را به صنعتگران می‌دهیم که از تولید آن‌ها حمایت می‌کنیم و مجوز استانداردهای لازم را به آن‌ها ارائه کرده و اعتقاد داریم که نه تنها نیاز داخل کشور را تأمین می‌نماییم، بلکه بازار منطقه را نیز تأمین خواهیم کرد.

لازم به ذکر است که هر هفته رویداد "سه‌شنبه‌های ریلی با طعم " در مرکز پیشرفت جهادی راه‌آهن برگزار می‌شود و طی آن از چندین پروژه ریلی کشور رونمایی می‌شود.

 علاقمندان می‌توانند از طریق سامانه تلویزیون اینترنتی راه‌آهن به آدرس Railtv.ir یا ویدیو کنفرانس راه‌آهن و مشاهده فیلم رویدادها در این رویداد مشارکت داشته باشند.

گفتنی است که اطلاعات به‌روز و اخبار رویدادها از طریق کانال ارتباطی RailTechnology@ در شبکه‌های اجتماعی، در دسترس خواهد بود.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.