| کد خبر ۳۱۰۶۰۰
کپی شد

صانعی: مالیات بلیت هواپیما در هیچ کشور دیگری دریافت نمی‌شود

حمیدرضا صانعی با انتقاد از مالیات بر ارزش افزوده بلیت هواپیما گفت این مالیات که در هیچ کشور دیگری دریافت نمی‌ شود، هزینه سفر را بالا برده و تقاضا را کاهش داده است؛ او از رایزنی برای اصلاح قانون خبر داد.

صانعی: مالیات بلیت هواپیما در هیچ کشور دیگری دریافت نمی‌شود
تین نیوز |
حمیدرضا صانعی با انتقاد از وضع مالیات بر ارزش افزوده بلیت هواپیما گفت این مالیات که در هیچ کشور دیگری دریافت نمی‌شود، هم هزینه سفر را بالا برده و هم تقاضا و درآمد صنعت هوانوردی را کاهش داده است؛ او از رایزنی‌ها برای اصلاح این قانون خبر داد.
 
به گزارش تین نیوز به نقل از صداو سیما، حمیدرضا صانعی  گفت: بر روی نرخ بلیت هواپیما مبالغ زیادی را اعمال می کنیم از جمله مالیات بر ارزش افزوده ای که از بلیت سفر های خارجی اخذ می شود که اخذ این مالیات در هیچ کجای دنیا وجود ندارد.
 
وی با بیان اینکه اخذ مالیات بر ارزش افزوده بلیت هواپیما همانند شمشیر دولبه است تا یک مدتی باعث افزایش درآمد هوانوردی می شود و در توسعه فرودگاه ها و افزایش ایمنی تاثیر گذار است، افزود: هر چقدر هزینه های سفر بالا رود تقاضای سفر کاهش پیدا کرده و نهایتا کل درآمد کاهش می یابد، توسعه حمل ونقل و افزایش پرواز ها و عامل افزایش تقاضا است.
 
وی در پاسخ به این سوال که مالیات بر نرخ بلیت هواپیما چرا ایجاد شده وحذف نشده است، بیان کرد: سال ۱۴۰۰ این قانون مصوب شده و دفاع خوبی صورت نگرفته، سایر مد های حمل ونقل از پرداخت مالیات معاف شدند، اما در حمل ونقل هوایی بدعت جدیدی گذاشته شده است؛ در سایر کشور ها هنگام خروج مالیات را به مسافر برمی گردانند.
 
معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی ادامه داد: با نهاد های مرتبط همچون سازمان امور مالیاتی و مجلس گفت و گو کردیم ادله اینکه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده بر روی نرخ بلیت مخالف با قوانین ایکائو (سازمان بین الملی هوانوردی) است را پذیرفتند؛ البته نیاز به دفاع بهتری دارد با تعاملی که با قانون گذار داریم امیداریم اصلاح شود.
 
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.