اصلاح ۶۰۹ نقطه پرحادثه جاده ای در ۹ ماه
ایمن سازی نقاط پرحادثه جاده ای کشور در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از هدفگذاری تعیین شده فراتر رفت؛ به طوری که اصلاح ۶۰۹ نقطه پرتصادف، تحقق ۱۱۴ درصدی برنامه سالانه سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای را رقم زد.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه های سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، با اعلام این خبر گفت: عملیات اصلاح و ایمن سازی نقاط پرحادثه از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه با شتاب مطلوبی دنبال شده و اهداف تعیین شده سالانه در این بخش، زودتر از موعد محقق شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان راهداری، محمدراشد مدرس گرجی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه خط کشی راه ها افزود: از مجموع هدفگذاری ۱۶۰ هزار کیلومتری برای سال ۱۴۰۴، تاکنون ۱۴۶ هزار کیلومتر از راه های کشور خط کشی شده و این عملیات همچنان ادامه دارد.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم و توسعه ایمنی راه ها همچنین از عملکرد فراتر از برنامه در بخش تعریض و افزایش ظرفیت راه ها خبر داد و بیان کرد: در حالی که هدف سالانه، تعریض ۲۰۰ کیلومتر از جاده های کشور تعیین شده بود، طی ۹ ماهه امسال ۳۷۶ کیلومتر از راه ها معادل ۱۸۸ درصد هدفگذاری، به بهره برداری رسیده است.
به گفته مدرس گرجی، تأمین روشنایی نیز بخش مهمی از اقدامات ایمنی را به خود اختصاص داده است؛ به گونه ای که اجرای ۶۶۱ مقطع روشنایی نقطه ای در راه ها و تقاطع ها، عملکردی معادل ۱۳۲ درصد برنامه را نشان می دهد. همچنین در این مدت، ۱۳۵ کیلومتر روشنایی سطح راه ها و تونل ها تأمین شده است.
وی با اشاره به اجرای ۸۸۲ کیلومتر انواع حفاظ بتنی و فلزی در محورهای کشور و تحقق ۱۱۰ درصدی برنامه سالانه، افزود: علاوه بر این، بیش از ۴۳۶ هزار تابلو انتظامی، اخطاری و علائم ایمنی در سطح شبکه راه های کشور نصب شده که نقش مؤثری در کاهش سوانح رانندگی دارد.
مدیرکل دفتر نگهداری علائم، تجهیزات و توسعه ایمنی راه ها تأکید کرد: اصلاح نقاط پرحادثه و ارتقای ایمنی راه ها، فرآیندی مستمر و بدون وقفه است و سازمان راهداری با رویکرد پیشگیرانه، ارتقای شاخص های ایمنی و تسهیل تردد ایمن کاربران جاده ای را به عنوان اولویت اصلی دنبال می کند.