| کد خبر: 174477 |

عفیفی‌پور در ارتباط ویدئوکنفرانسی با وزیر ارتباطات مطرح کرد:

◄ امکان‌سنجی استفاده از فناوری اینترنت اشیا در بندر شهید رجایی

طرح هوشمندسازی کنترل و تردد شناورها در بنادر پهل و لافت اجرا شد.

تین نیوز

مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان، در ارتباط ویدئوکنفرانسی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارشی از آخرین وضعیت طرح مطالعه و امکان‌سنجی استفاده از فناوری اینترنت اشیا در بندر شهید رجایی و هم‌چنین اجرای طرح هوشمند سازی کنترل و تردد شناورها در بنادر پهل و لافت ارایه کرد.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنادرودریانوردی استان هرمزگان، اله‌مراد عفیفی‌پور ضمن ارائه این گزارش اظهار داشت: به‌منظور مطالعه و امکان‌سنجی استفاده از فناوری اینترنت اشیا در بندر شهید رجایی به‌عنوان بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور، پروژه‌ای به‌منظور شناخت وضعیت کنونی و مشخص نمودن زمینه‌های استفاده از این فناوری در بندر تعریف شد.

وی افزود: این طرح مطالعاتی با هزینه‌ای بالغ‌بر دو میلیارد ریال با همکاری آزمایشگاه اینترنت اشیا دانشکده علمی و کاربردی پست و مخابرات به انجام رسید.

به گفته عفیفی‌پور، در قالب این مطالعات وضع موجود بندر شهید رجایی به لحاظ فرصت‌ها، زیرساخت‌ها و میزان آمادگی حرکت به سمت هوشمند سازی بررسی شد و مطالعات تطبیقی وضعیت استفاده از فناوری اینترنت اشیا در سه بندر هوشمند جهان نیز به انجام رسید.

مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان، خاطرنشان کرد: هم‌چنین پروژه‌هایی براساس این فناوری نوین به‌منظور پایش هوشمند بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور نیز تعریف‌شده است.

وی هم‌چنین از اجرای طرح هوشمند سازی عملیات کنترل و تردد شناورها در بنادر پهل و لافت قشم به‌عنوان اصلی‌ترین مسیر دریایی حمل خودرو و مسافر توسط شناورهای لندینگ کرافت در کشور نیز سخن به میان آورد و افزود: هدف اصلی این پروژه، پیاده‌سازی سامانه هوشمند کنترل و پایش ترددهای دریایی و تخلیه و بارگیری خودرو و مسافر در شناورهاست.

عفیفی‌پور پایش و ثبت خودکار تردد شناورها در سامانه جامع دریایی، ثبت عملیات حمل مسافر و خودرو و اجازه حرکت و پایش لحظه‌ای فرآیند تخلیه و بارگیری خودروها را ازجمله قابلیت‌های این سامانه هوشمند برشمرد و گفت: تخمین سوخت مصرفی حین ارائه خدمات حمل‌ونقل نیز از دیگر خروجی‌های این سامانه است.

مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان، در همین رابطه یادآور شد: اوایل تابستان سال جاری، یک سامانه آزمایشی مبتنی بر شبکه LoRa(شبکه‌های بیسم در فضای باز) که از جدیدترین فناوری‌های ارائه‌شده در حوزه اینترنت اشیا محسوب می‌شود، با موفقیت نصب و راه‌اندازی شد که شامل گستره ارتباطی بین پنج شناور و دو ایستگاه زمینی بود.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.