| کد خبر: 173245 |

◄ رشد ۵۲‌درصدی صادرات ریلی از زاهدان به کویته پاکستان

در سال ۹۵ میزان کالا حمل شده در زمینه صادرات توسط ۷۱۸ دستگاه واگن، در زمینه واردات توسط ۳۳۶ دستگاه واگن و در زمینه ترانزیت توسط ۱۹۵ واگن انجام‌شده است.

تین نیوز

مدیرکل راه‌آهن جنوب شرق گفت: صادرات کالا از طریق خط ریلی زاهدان - کویته پاکستان در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۲‌درصد رشد داشته است.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل راه‌آهن جنوب شرق، مجید ارجونی در زمینه بار و ترانزیت افزود: در پنج ماه نخست امسال ۱۸‌هزار و ۲۸۵ ‌تن کالا از طریق این خط ریلی به پاکستان صادر شد که نسبت به ۱۲‌هزار و ۱۹‌تن سال قبل رشد ۵۲‌درصدی را نشان می‌دهد.

وی  بیان کرد: سیمان، قیر، گوگرد، گل سرخ و فوتس اویل عمده کالاهای صادراتی از طریق این خط ریلی به پاکستان است.

مدیرکل راه‌آهن جنوب شرق ادامه داد: هم‌چنین عمده کالاهای وارداتی در این مسیر کنجد و برنج خوراکی و عمده کالاهای ترانزیتی گوگرد خام است.

وی افزود: در پنج ماه نخست سال جاری ۶۲ رام قطار در این خط ریلی تردد داشته که نسبت به ۵۴ رام قطار سال قبل، رشد ۱۵‌درصدی را نشان می‌دهد.

وی گفت: در سال ۹۶، ۹ هزار و ۱۷۵ ‌تن کالا از طریق این خط ریلی به پاکستان وارد شد که نسبت به هفت‌هزار و ۹۹۸ تن سال ۹۵ رشد ۱۵‌درصدی را نشان می‌دهد.

ارجونی اضافه کرد: هم‌چنین میزان ترانزیت کالا از پاکستان به ایران از طریق این خط ریلی از چهارهزار و ۷۸۲‌تن سال ۹۵ با رشد ۱۵۱درصدی به ۱۲ هزار و ۲۶ تن در سال ۹۶‌رسید.

وی تصریح کرد: در سال ۹۶، ۳۳‌هزار و ۴۳۶  تن کالا از طریق این خط ریلی به پاکستان وارد شد که نسبت به ۱۷هزار و ۲۰۷ تن سال ۹۵ رشد ۹۴درصدی داشته است.

مدیرکل راه‌آهن جنوب شرق خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ میزان کالا حمل شده در زمینه صادرات توسط هزار و ۴۴۶ دستگاه واگن، در زمینه واردات توسط ۳۹۲ دستگاه واگن و در زمینه ترانزیت توسط ۵۲۱ واگن انجام‌شده است.

وی افزود: در سال ۹۵‌میزان کالا حمل شده در زمینه صادرات توسط ۷۱۸ دستگاه واگن، در زمینه واردات توسط ۳۳۶ دستگاه واگن و در زمینه ترانزیت توسط ۱۹۵ واگن انجام‌شده است.

مجید ارجونی تاکید کرد: مجموعا در سال ۹۰، ۱۶ رام، در سال‌های ۹۱ و ۹۲ به ترتیب چهار رام، در سال ۹۳ هشت رام، در سال ۹۴، ۶ رام قطار باری پاکستانی در مسیر زاهدان به کویته تردد داشته اما با توجه به پیگیری‌ها و تعامل صورت گرفته با راه‌آهن کویته پاکستان میزان تعداد رام قطارهای پاکستانی در سال‌های ۹۵ و ۹۶ به ترتیب ۸۲ و ۱۳۸ رام در این مسیر رشد چشمگیری داشته است.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.