| کد خبر ۳۱۹۲۵۲
کپی شد

دیه در ماه‌ های حرام به ۳ میلیارد رسید/ هشدار درباره رانندگی بدون بیمه

مدیر صندوق تأمین خسارت های بدنی با اشاره به افزایش چشمگیر هزینه های ناشی از حوادث رانندگی در ماه های حرام، نسبت به تبعات جبران ناپذیر رانندگی بدون بیمه نامه هشدار داد.

دیه در ماه‌ های حرام به ۳ میلیارد رسید/ هشدار درباره رانندگی بدون بیمه
تین نیوز |

مهدی قمصریان  با بیان اینکه عدد دیه در ماه های حرام به حدود ۳ میلیارد تومان رسیده است، تأکید کرد: «امروز دیگر بیمه شخص ثالث یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت حیاتی برای حفظ کیان خانواده هاست. رانندگی با خودرو یا موتورسیکلتی که بیمه ندارد، در شرایطی که کوچک ترین تصادف می تواند فرد را با بدهی میلیاردی روبرو کند، به هیچ عنوان با منطق و عقل سازگار نیست.»

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مدیر صندوق تأمین خسارت های بدنی در ادامه به فرصت استثنایی باقی مانده در اجرای طرح بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث اشاره کرد و افزود: طبق هماهنگی های انجام شده، جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث برای تمامی وسایل نقلیه تا ۳۰ خردادماه شامل بخشودگی ۱۰۰ درصدی شده است.

این مدیر صنعت بیمه تاکید کرد: این بخشودگی یک فرصت طلایی است تا هم وطنانی که به هر دلیل بیمه نامه آن ها منقضی شده، بدون پرداخت جریمه و صرفاً با پرداخت اصل حق بیمه، امنیت مالی خود را تضمین کنند. از همه دارندگان وسایل نقلیه درخواست می کنم این چند روز باقی مانده را غنیمت بشمارند و قبل از پایان مهلت، نسبت به تمدید بیمه نامه خود اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، بیمه مرکزی، نیمه خرداد با هدف تسهیل در خرید بیمه نامه شخص ثالث، حمایت از اقشار مختلف جامعه و افزایش ضریب نفوذ بیمه، از بخشودگی کامل جریمه حق بیمه وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث برای مدت ۱۵ روز خبر داد.

بر اساس این بخشنامه، تمامی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی و ریلی که فاقد بیمه نامه شخص ثالث هستند، می توانند از روز شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ تا پایان روز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵، نسبت به خرید بیمه نامه شخص ثالث اقدام کرده و از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جریمه حق بیمه موضوع قانون بهره مند شوند.

این اقدام با هدف کاهش تبعات اجتماعی و اقتصادی ناشی از تردد وسایل نقلیه فاقد پوشش بیمه ای، حمایت از دارندگان وسایل نقلیه و تشویق ایشان به تمدید و خرید بیمه نامه شخص ثالث صورت گرفته است.

همچنین اعمال این بخشودگی منوط به خرید بیمه نامه شخص ثالث یک ساله خواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.