| کد خبر ۳۱۱۹۲۶
کپی شد

وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور

وزیر صنعت، معدن ‌و تجارت گفت: تولیدکنندگان و انجمن های موتورسیکلت نیازمند خطوط تولید با پلتفرم مشترک و طراحی جدید هستید تا هزینه های تولید کاهش یابد.

وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور
تین نیوز |

سید محمد اتابک در آیین آغاز طرح ملی نوسازی موتورسیکلت های فرسوده کشور اظهار داشت: اکنون تبدیل موتورسیکلت ها از کاربراتوری به انژکتوری صورت می گیرد که باید یک موتور کار برقی طراحی شده و به صورت انبوه تولید شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا،  سید محمد اتابک  ادامه داد: این طرح ملی برای نوسازی موتورسیکلت هاست که این طرح یک اصلاح حکمرانی اقتصادی و سلامت عمومی جامعه را به دنبال خواهد داشت.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امروز کشور در سطح وسیع کلانشهرها از جمله تهران دچار آلودگی بیش از حد مجاز است، گفت: وجود ۱۴ میلیون موتورسیکلت در کشور نشان می دهد به روش های گذشته نمی توان تردد و آلودگی را مدیریت کرد، موتورسیکلت به خاطر سهولت در تردد جهش بسیار زیادی از لحاظ تردد داشته است.

وی عنوان کرد: امروز موتورسیکلت در جایگاه مساله حکمرانی قرار داد و پیامدهای آن تنها آلودگی نیست، بلکه حجم خسارت ناشی از تصادفات است و هزینه های بیمه ای و بازگشت سلامت را بر جامعت تحمیل می کند. پیامدها فقط اقتصادی نیست، بلکه فرآیندهای اجتماعی و فرهنگی را نیز به دنبال داشته است.

اتابک با تاکید بر موضوع فرهنگ سازی و قانون مداری در استفاده از موتورسیکلت، گفت: موتورسیکلت به وسیله بدون محدودیت تبدیل شده است و این مطلب در آینده آشفتگی غیرقابل کنترل را ایجاد می کند.

وی بر هویت بخشی موتورسیکلت تاکید کرد و گفت: بسیاری از موتورهایی که تردد می کنند هویت ندارد، در قالب این طرح به دنبال آن هستیم تا همه موتورسیکلت ها را شناسایی و هویت دار کنیم تا در شهرها به نظم برسد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای کسانی که در این طرح ها شرکت می کنند، موضوع مشوق ها را در دستور کار داریم تا بتوانند از صندوق صحا (صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه پیشرفته) و بانک های عامل تسهیلات بگیرند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.