بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

خودروهای برقی در مقابل نفت می‌ ایستند؟

نتایج نشان می دهد تغییر به سمت تحرک الکتریکی به طور کلی تقاضای جهانی نفت را روزانه ۱.۸ میلیون بشکه کاهش داده است و خودروهای دو و سه چرخ ۶۰ درصد از این کاهش یا ۱.۰۸ میلیون بشکه را تشکیل می دهند.

خودروهای برقی در مقابل نفت می‌ ایستند؟
تین نیوز |

نتایج نشان می دهد تغییر به سمت تحرک الکتریکی به طور کلی تقاضای جهانی نفت را روزانه ۱.۸ میلیون بشکه کاهش داده است و خودروهای دو و سه چرخ ۶۰ درصد از این کاهش یا ۱.۰۸ میلیون بشکه را تشکیل می دهند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شرکت های بزرگ نفتی و گازی جهان در خیابان های آسیا و آفریقا با یک رقیب کوچک روبرو می شوند. خودروهای پر سر و صدا و مضری که حرکت می کنند و روزانه میلیاردها نفر را حمل می کنند، بی سر و صدا برقی می شوند و به نوبه خود تقاضای نفت را تا یک میلیون بشکه در روز در سال جاری کاهش می دهند.

ده ها استارت آپ در کنیا و رواندا، در حال رقابت برای جایگزینی تاکسی های برقی هستند. در هند، بیش از نیمی از تمام خودروهای سه چرخ جدید فروخته شده و ثبت نام شده در سال جاری با باتری کار می کردند. اندونزی و تایلند نیز برقی شدن تاکسی های موتورسیکلت را تشویق می کنند.

چین بر این بازار مسلط است؛ دولت این کشور از دهه ها پیش به منظور پاکسازی شهرهای خفه شده از دود شروع به تبلیغ وسایل نقلیه الکتریکی کرد که توضیح می دهد که چرا اکثریت قریب به اتفاق خودروهای دو چرخ برقی جهان در چین هستند.

در مجموع، پیش بینی می شود که خودروها و خودروهای الکتریکی کوچک تر تنها ۴ درصد از کل تقاضای نفت را در سال جاری جایگزین کنند. با این حال، رشد آنها برای انتقال انرژی حیاتی است زیرا حمل و نقل حدود ۲۰ درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی را تشکیل می دهد.

طبق یک مطالعه مستقل جامع، از میان همه تغییراتی که جهان برای کاهش گرمایش بیشتر ایجاد می کند، فروش خودروهای الکتریکی تنها دسته ای است که در مسیر دستیابی به اهداف آب وهوایی قرار دارد.

وسایل نقلیه الکتریکی همچنین مشکل آلودگی هوا را حل می کند که سازمان بهداشت جهانی آن را به هفت میلیون مرگ زودرس سالانه مرتبط می داند.

در نایروبی و هانوی، ویتنام، موتورسیکلت ها به عنوان تاکسی خدمت می کنند. در بمبئی هند، اسکوترها می توانند یک خانواده چهار نفره را حمل کنند. در چین، دوچرخه های برقی راهی برای رفت وآمد میلیون ها نفر است. در جاهای دیگر، تولیدکنندگان معتبر موتورسیکلت در حال عرضه مدل های باتری دار هستند. هوندا اخیرا اعلام کرد که ۳.۴ میلیارد دلار با هدف فروش سالانه چهار میلیون موتورسیکلت الکتریکی تا سال  ۲۰۳۰سرمایه گذاری کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، بزرگترین مانع برای خودروهای الکتریکی کوچک، سیاست برخی دولت هاست. کشورهایی مانند مکزیک که به جای باتری به نفت یارانه می دهند، تعداد اندکی از خودروهای برقی دو و سه چرخ دارند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.