بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

شرایط جدید ثبت‌ نام کارت سوخت اعلام شد + مراحل پیگیری

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی طی اطلاعیه ای شرایط جدید ثبت درخواست و پیگیری کارت هوشمند سوخت وسایل نقلیه نوشماره و نوپلاک را اعلام کرد.

شرایط جدید ثبت‌ نام کارت سوخت اعلام شد + مراحل پیگیری
تین نیوز |

شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی طی اطلاعیه ای شرایط جدید ثبت درخواست و پیگیری کارت هوشمند سوخت وسایل نقلیه نوشماره و نوپلاک را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا در متن اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی آمده است: «مالکان محترم وسایل نقلیه نوشماره جهت ثبت درخواست تولید کارت هوشمند سوخت به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه کنند، همچنین مالکان محترم وسایل نقلیه نوپلاک که کارت هوشمند سوخت خود را دریافت نکرده اند، لازم است برای بررسی وضع کارت هوشمند سوخت خود به دفاتر پلیس + ۱۰ مراجعه و در صورت نیاز درخواست خود را ثبت کنند.»

کارت هوشمند سوخت همه وسایل نقلیه نوشماره شامل خودروهای بنزین سوز، نفت گازسوز و موتورسیکلت ها پیش از این توسط مرکز پژوهش و توسعه ناجی به صورت خودکار صادر می شد.

مراحل دریافت کارت سوخت چگونه است؟

از ماه گذشته، افراد فقط با کارت سوخت شخصی می توانند سوخت گیری کنند. مراحل دریافت کارت سوخت هوشمند برای افراد مختلف چیست و چه مدارکی لازم دارد؟

متقاضیان دریافت کارت سوخت دو دسته هستند؛ دسته اول افرادی که خودروی صفر خریده اند و باید کارت سوخت نو دریافت کنند و دسته دوم افرادی که باید کارت سوخت المثنی دریافت کنند.

مراحل دریافت کارت سوخت چیست؟

مراحل دریافت کارت سوخت نو

- این گروه نیازی به ارسال اطلاعات خود ندارند چون اطلاعات وسائط نقلیه نوشماره از طریق پلیس راهور فراجا به طور مستقیم برای صدور کارت هوشمند سوخت ارسال می شود. پس از تولید خودرو، پلاک گذاری و صدور برگ سبز، به صورت هفتگی اطلاعات و مشخصات خودروهای نوشماره به کارخانه صدور کارت هوشمند سوخت ارائه و تولید کارت سوخت انجام و سپس به سایت پاکت گذاری ارسال می شود.

- در مرحله پاکت گذاری، کارت سوخت هوشمند به آدرسی که در برگ سبز خودرو درج شده ارسال می شود. پس متقاضیان باید آدرس موجود در برگ سبز را چک و در صورت لزوم، آن را اصلاح کنند.

- مرحله بعدی، ارسال کارت سوخت توسط پست است. در زمان تحویل باید در حضور مأمور پست در پاکت توسط مالک باز شود و تطابق مشخصات مندرج روی کارت با مشخصات مالک انجام شود؛ در صورت وجود مغایرت یا مشکل دیگر کارت به مأمور پست عودت داده می شود که این مورد خیلی کم و نادر است.

- زمان تحویل کارت سوخت، متقاضی باید هزینه ای را پرداخت کند. این هزینه صرفاً از طریق دستگاه پوز همراه اداره پست باید پرداخت شود و مبلغ آن معادل مبلغ درج شده روی پاکت کارت سوخت است.

مراحل دریافت کارت سوخت المثنی

اولین گام برای دریافت کارت سوخت هوشمند المثنی مراجعه به مراکز پلیس +۱۰ است. متقاضیان با در دست داشتن مدارک هویتی خود و مدارک خودرو باید به یکی از دفاتر خدمات کارت هوشمند سوخت (مراکز پلیس +۱۰) مراجعه کنند.

به تازگی سامانه صدور کارت سوخت المثنی راه اندازی شده و مالکان می توانند بدون نیاز به مراجعه حضوری درخواست صدور مجدد کارت سوخت خود را ثبت کنند.

این گروه بعد از اعلام مفقودی کارت سوخت قدیمی خود باید به نشانی mob.gov.ir مراجعه و گزینه ورود را انتخاب کنند. در صفحه باز شده باید گزینه ورود با شماره همراه را انتخاب کنید.

حالا با وارد کردن شماره همراهتان یک کد تأیید دریافت می کنید و با وارد کردن این کد وارد صفحه اصلی خدمات هوشمند دولت همراه می شوید. در مرحله بعد از شما خواسته می شود که اطلاعات حساب خود را تکمیل کنید و ثبت کنید تا امکان دسترسی به بخش خدمات را داشته باشید. حالا در لیست خدمات گزینه درخواست کارت سوخت المثنی را ثبت کنید.

مدارک لازم برای دریافت کارت سوخت المثنی

مدارک لازم برای درخواست کارت سوخت هوشمند المثنی به شرح زیر است:

مدارک لازم برای اشخاص حقیقی: یکی از مدارک شناسایی معتبر مالک وسیله نقلیه شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه

مدارک لازم برای اشخاص حقوقی: معرفی نامه رسمی از سازمان یا شرکت مربوطه با امضا و مهر مجاز به همراه اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نماینده

دارندگان وکالت نامه معتبر قانونی از مالک نیز می توانند با ارائه مدارک شناسایی معتبر شامل اصل شناسنامه یا کارت ملی هوشمند یا گذرنامه نسبت به اخذ خدمات مورد نیاز اقدام کنند.

در مورد خودروهای لیزینگی (خودروهای اجاره به شرط تملیک)، اسناد و مدارک در اختیار استفاده کننده خودرو شامل کارت خودرو ملاک عمل است.

مدارک شناسایی وسیله نقلیه نیز شامل کارت شناسایی خودرو یا شناسنامه مالکیت وسیله نقلیه یا بنچاق محضری به همراه بیمه نامه شخص ثالث معتبر می شود.

برای تکمیل فرم تعهدنامه در دفاتر پلیس +۱۰ واریز مبلغ ۱۰ هزار تومان در پایانه های pos بانک ملت مستقر در این دفاتر و اخذ رسید ثبت درخواست کارت هوشمند سوخت المثنی از کاربر، مراحلی است که باید طی شود.

کسانی که در وبگاه دولت همراه ثبت نام کرده اند، نیازی به ارائه درخواست المثنی ندارند. کارت سوخت این اشخاص از طریق اداره پست به آدرسی که اعلام کرده اند، ارسال می شود.

پیگیری کارت سوخت به صورت آنلاین

یکی از راحت ترین راه های پیگیری کارت سوخت المثنی استعلام وضعیت آن به صورت برخط از طریق وبگاه epolice.ir است. برای این کار کافی است که به بخش پیگیری کارت سوخت این سامانه مراجعه کنید و شماره پلاک و کد رهگیری که در اختیارتان قرار گرفته است را وارد کنید تا به شما مرحله صدور نمایش داده شود. همچنین مراجعه حضوری به همان مرکزی که درخواستتان را در آن ثبت کرده اید، یکی دیگر از راه های پیگیری کارت سوخت است.

مدت زمان لازم برای صدور کارت سوخت هوشمند ۴۰ روز است و گفته می شود کارت های سوخت جامانده در جایگاه ها تا سه ماه نگهداری و در صورت مراجعه مالک با مدارک کارت خودرو و کد ملی قابل تحویل است. متقاضیان درخواست کارت هوشمند سوخت نوشماره و المثنی برای پیگیری از وضعیت درخواست کارت سوخت خود به درگاه post.ir مراجعه کنند یا با سامانه یکپارچه ارتباط با مشتریان ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • جعفرمحبي پاسخ

    باعرض سلام وادب ماسه شريك هستيم متاسفانه من كم كردم توراخدا خواهشمندم كارت برسه دست ما ادم خودش خجالت ميكشه ماشينمون شركت نفتي هست جندين ساله براي شركت نفت ايرانمون كار ميكنيم باافتخار