| کد خبر: 243174 |

◄ مشکلات سامانه فروش خودرو هنوز بطور کامل رفع نشده است

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده است که سامانه یکپارچه فروش خودرو بدون هیچ اختلالی فعال است و روند ثبت‌نام بدون وقفه ادامه دارد.

تین نیوز

دور روز از فعالیت رسمی سامانه یکپارچه فروش خودرو گذشته است اما هنوز برخی مشکلات در خصوص ثبت‌نام در سامانه و خرید خودرو، حل نشده و روند ثبت‌نام در سامانه همچنان با اختلال روبرو است؛ این در حالیست که وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرده است که سامانه مذکور بدون هیچ اختلالی فعال است و روند ثبت‌نام بدون وقفه ادامه دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سامانه فروش (تخصیص) یکپارچه خودرو به آدرس sale.iranecar.com از یکشنبه هفته جاری در دسترس عموم قرار گرفت و فعالیت خود را رسما آغاز کرد.   طی دو روز ابتدایی فعال شدن سامانه (یکشنبه و دوشنبه)، متقاضیان می‌توانستند از بخشنامه‌های مختلف فروش خودرو که از سوی تمامی شرکت‌های خودروسازی ارائه‌ شده بود، مطلع شوند. در نهایت نیز از روز سه‌شنبه (۲۷ اردیبهشت‌ماه)، اولین عرضه رسمی خودرو در قالب سامانه یکپارچه فروش خودرو با مهلت یک هفته‌ای برای ثبت درخواست توسط متقاضیان آغاز شد.

از همان ساعات ابتدایی فعال شدن سامانه برای ثبت درخواست، (۱۰ صبح روز گذشته) بسیاری از مشتریان برای ورود به سایت و ثبت‌ اطلاعات خود به عنوان مراحل اول از هفت مرحله ثبت‌نام، دچار مشکل شده بودند؛ اما با توجه به اینکه برای نخستین بار سامانه‌ای با این وسعت (عرضه ۳۰ محصول از محصولات خودروسازان دولتی و خصوصی) آغاز به‌کار کرده بود، اختلال‌های ابتدایی را بر حساب هجوم افراد بسیار در ساعات اولیه گذاشتی.

همان روز، منوچهر منطقی- معاون صنایع حمل‌ونقل وزارت صنعت، معدن و تجارت- که نشستی با همین مضمون سامانه یکپارچه برگزار کرد، در پاسخ به سوال خبرنگاران در رابطه با گزارش‌های واصل شده از سوی مشتریان برای ثبت‌نام در سامانه، به صراحت اعلام کرد: سامانه یکپارچه فروش خودرو، سامانه‌ای جدید نیست. در اجرای طرح‌های گذشته دو خودروسازان یک سایت فروش اینترنتی محصولات مختص ایران‌خودرو (esale.ikco.ir) و سایتی دیگر مختص سایپا و... (iranecar.com) وجود داشت که اکنون برای همه خودروسازان تجمیع شده است. طبیعتا با توجه به گستردگی فعالیت، چند روز ابتدایی ممکن است در روند فعالیت سامانه اختلال ایجاد شود اما قطعا پس از ۷۲ ساعت دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت.

در اینجا این سوال مطرح است که در راه‌اندازی سامانه‌ای که ادعا می‌شود بسیار کاربردی و در جهت منافع مردم خواهد بود، از یک فرصت هفت روزه، سه روز نیاز است تا  اختلالات شناسایی و رفع شود!؟

مشکلات سامانه فروش خودرو هنوز بطور کامل رفع نشده است

طی دو روز اخیر از آغاز فعالیت سامانه یکپارچه فروش خودرو بسیاری از مشتریان در تماس با ایسنا، از ایرادات سایت و مشکلات در نحوه سامانه گلایه‌مند بودند. بطور مثال در ساعت‌های اولیه، مشتریان نمی‌توانستند با گوشی‌ها همراه خود وارد سامانه شوند.

یا یکی از موارد دیگری که بسیار شایع بود این بود که اکثر متقاضیان در مرحله ربات "تایید من ربات نیستم" دچار مشکل می‌شدند و از این مرحله نمی‌توانستند عبور کنند. این مشکل تا دقایقی پیش (لحظه انتشار این گزارش) وجود داشت و برطرف نشده است.

طی دو روز ابتدایی فعالیت سامانه پیام‌های بسیاری مبنی بر اعلام مشکلات سایت و اختلال در آن به دست رسید که از جمله آن‌ها می‌توان به "سایت بالا نمی‌آید"، " در مرحله ربات نیستم، گیر کرده‌ام"، "در نیمه فرآیند ثبت‌نام، سایت هنگ کرد و به مرحله بازگردانده شدم"، "صفحه برای انتخاب خودرو باز نمی‌شود"، "در بارگذاری اطلاعات دچار مشکل شده‌ام و اطلاعاتم ثبت نمی‌شود"، "ثبت‌نامم نهایی شد و کد رهگیری دریافت نکردم"، "کلا نتوانستم ثبت‌نام کنم، از مرحله ربات بیشتر پیش رفت"، " شماره موبایل رو اشتباه وارد کردم دیگر نمی‌توانم تغییر دهم" و ...

از این دست پیام‌ها طی دو روز اخیر بسیار به دست ما رسید. تعداد کثیری از متقاضیان اعلام می‌کنند که سه مرحله ابتدایی از هفت مرحله را طی کرده و پس از آن دیگر امکان ورود مجدد، ثبت اطلاعات، ویرایش اطلاعات، تایید نهایی و دریافت کد رهگیری وجود ندارد.  

  این در حالیست که وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است:

"هیچگونه اختلالی در روند ثبت‌نام متقاضیان در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو وجود ندارد و روند ثبت‌نام بدون هیچ وقفه‌ای در حال انجام است. " 

وزارت صمت در حالی، اعلام اختلال در سامانه را جریان‌های رسانه‌ای منفی باهدف تخریب سیاست ایجاد شفافیت در عرضه خودرو می‌دانند که بعد از گذشت قریب به ۴۸ ساعت (تا لحظه انتشار این گزارش) هنوز برخی مشکلات سامانه بطور کامل زفع نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • سعید قصابیان 0 0

    سلام. وزارت صنعت و معدن و تجارت ( صمت) چند روز است به شغل شریف خودرو فروشی روی آورده. کاری که قبلا دو خودرو ساز آبی و نارنجی انجام میدادند.معلوم نیست که از آن دو خودرو ساز چه خطایی سرزده که صلاحیت خودرو فروشی از ایشان سلب شده است. آیا گران فروخته اند ؟ خودرو ها را در موقع ثبت نام به افراد خاص اختصاص داده پس از چند ساعت ظرفیت فروش را تکمیل کرده سایت را بسته اند ؟ در قرعه کشی شیطنت کرده اند؟ پیش پرداخت گرفته و در تحویل خودرو تاخیر کرده و به مشتری خسارت نداده اند ؟ در بیمه کردن خودرو کوتاهی کرده اند؟ آیا . . . .؟ مگر نهاد های نظارتی مملکت ( سازمان بازرسی ، مجلس ، . . . ) بر این فروش نظارت نداشته اند ؟
    گیرم که این خودرو سازها که زیر نظر یکی از معاونت های وزارت خانه هستند خطا کرده باشند. آیا وزارت خانه ای به این بزرگی نمیتواند با تخلف زیر مجموعه های خودش برخورد کند و آنها را به راه بیاورد؟ همان زیر مجموعه هایی که مدیرانش عملا توسط وزیر انتخاب میشوند؟
    آیا حالا که وزارت خانه خودرو میفروشد دیگر شاهد گران فروشی و ویژه فروشی و تاخیر در تحویل و . . . نخواهیم بود؟ مگر فروشندگان خودرو در وزارت خانه و فروشندگان خودرو در دو شرکت خودرو ساز از دو سیاره ی متفاوت آمده اند؟ این فروشندگان جدید چه تخم دو زرده ای قرار است بکنند که از فروشندگان قبلی بر نمی آمده؟ آیا با حذف خودرو سازان و دخالت وزارت خانه در فروش ، کمبود عرضه حل میشود؟ آیا سایت همیشه در دسترس است یا در برخی واقع از دسترس خارجانده میشود؟ قرعه کشی حذف میشود؟ اختلاف قیمت بازار و کارخانه به صفر میرسد؟ کیفیت خودرو بهبود پیدا میکند ؟ از این پس همه اربگ ها بدرستی باز خواهند شد؟
    آیا ماموریت وزارت صمت خودرو فروشی ست ؟ کار مهم تری ندارد؟