بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۹۵۱۳۲
کپی شد

◄ مدیرعامل جدید ایران خودرو مشخص شد

فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صمت به عنوان مدیر عامل ایران خودرو انتخاب شد.

تین نیوز |

 فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صمت به عنوان مدیر عامل ایران خودرو انتخاب شد.

به گزارش تین‌ نیوز،  در حالی که گفته می‌شد رمضانعلی پورمجیب و محسن ناقدی برادران به عنوان دو گزینه مطرح برای کرسی مدیرعاملی ایران خودرو معرفی شده اند اما از فرشاد مقمی به عنوان رییس هیات مدیره  و مدیرعامل ایران خودرو نام برده می‌شود.

مقیمی

فرشاد مقیمی که متولد سال 1355 و تحصیل کرده دانشگاه علم و صنعت است؛ پیش از این به عنوان معاون امور صنایع وزارت صمت و رئیس انجمن بهره وری ایران فعالیت داشته است.

مقیمی پیش از این معاون برنامه ریزی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی بوده است که آبان ماه سال 97 به سمت معاونت صنایع وزارت صمت منصوب شده بود.

دوشنبه هفته گذشته هاشم یکه زارع مدیر عامل پیشین ایران خودرو پس از شش سال سکانداری بزرگترین خودروسازی خاورمیانه، برکنار شد.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.