| کد خبر: 181157 |

◄ دبیر انجمن خودروسازان: از مردم عذرخواهی می‌کنم

احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان تأخیرها در تحویل خودرو به مشتریان را ناخواسته دانست .

تین نیوز

احمد نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان تأخیرها در تحویل خودرو به مشتریان را ناخواسته دانست و گفت: از مدیران شرکت‌های خودروساز درخواست کرده‌ایم با توجه به روند بهبود شرایط، تلاش کنند تا به خریدارانی که تحویل خودرو آنها به تعویق افتاده طی مکاتباتی تاریخ تحویل خودرو آنها را اعلام کنند و با اعلام زمان تحویل خودرو و روشنگری، مشتریان را درگرفتن تصمیم برای تحویل خودرو یا انصراف یاری کنند.

به‌گزارش تین‌نیوز به نقل از صداوسیما، نعمت‌بخش با اشاره بر غیرعمدی بودن تأخیر در تحویل خودرو‌های پیش‌فروش شده افزود: بنده به‌عنوان مسئول انجمن خودروسازان ایران علاوه‌بر عذرخواهی از مردم تأکید می‌کنم این تأخیرها کاملاً ناخواسته اتفاق افتاده است.

او با تأکید براینکه خودروسازان هم با تأخیر در تحویل خودرو‌ها متحمل ضرر و زیان هنگفت می‌شوند، گفت: اگر سود مشارکت در قرارداد‌ها ۱۸ درصد باشد، در زمان تحویل نسبت به زمان تأخیر باید ۳۰ درصد به مشتری پرداخت شود که این موضوع ضرر و زیان هنگفتی بر دوش خودروسازان خواهد گذاشت.

دبیر انجمن خودروسازان ایران، افزود: عدم‌اصلاح قیمت خودرو عامل کاهش عرضه نیست منتها باید این موضوع را درنظر داشت که فروش همراه با ضرر و زیان توان مالی خودروسازان را کاهش می‌دهد که به‌تبع آن قادر به پرداخت مطالبات قطعه‌ساز نخواهند بود و در این شرایط قطعه‌سازان نیز قادر به تأمین نیاز خودروسازان نیستند.

نعمت‌بخش با اشاره به مشکلات صنعت قطعه‌سازی و کاهش توان مالی این واحد‌های تولیدی گفت: عدم‌اصلاح قیمت خودرو منجر به کاهش تیراژ خودروسازان از روزی ۶ هزار دستگاه به ۲۴۰۰ دستگاه شد که البته بیشتر این خودرو‌ها ناقص هستند، زیرا قطعه برای تکمیل آنها در دست خودروساز نیست.

او گفت: امیدواریم با قول‌های مساعدی که بابت پرداخت تسهیلات و افزایش قیمت به ما داده‌شده شرایط بهتری را تجربه کنیم هرچند این میزان افزایش قیمت زیان خودروسازان را پوشش نمی‌دهد؛ اما از مردم می‌خواهیم با همراهی و مدارا خودروسازان را در پیمودن این مسیر پرفرازونشیب یاری دهند؛ اما به‌هرتقدیر خودروسازان موظف هستند جریمه تأخیر را تا زمان تحویل در قیمت نهایی خودرو منظور کنند.

نعمت‌بخش افزود: نیاز ارزی فوری خودروسازان یک‌میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار بود که بانک مرکزی در زمان ریاست سیف، با عدم همکاری لازم معاون ارزی وی روبه‌رو شد. درحالی‌که اگر نیاز ارزی خودروسازان به‌درستی تأمین می‌شد در فاصله پنج‌ماهه اعلام تحریم تا زمان اجرا قادر به ساخت و ذخیره‌سازی قطعات موردنیاز صنعت خودرو می‌شدیم.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • امیرعباس 1 0

    دلم به حال خودرو سازها سوخت
    بیچاره ها حالا باید به مشتری سود بدهند
    آقای نعمت بخش خودروساز الان با افزایش حدود 70 درصدی ماشینو میخواد تحویل بده
    چرا اونروی سکه را نمیبینی