| کد خبر: 251194 |

جان باختگان سقوط هواپیمای نپالی به ۴۰ نفر رسید

یک مقام رسمی هواپیمایی نپال اعلام کرد در بدترین سانحه هواپیمایی که در ۳۰ سال گذشته در این کشور رخ داد، امروز یکشنبه دستکم ۴۰ نفر از ۷۲ سرنشین هواپیمای پرواز داخلی شرکت هواپیمایی «یتی»، جان باختند.

تین نیوز

یک مقام رسمی هواپیمایی نپال اعلام کرد در بدترین سانحه هواپیمایی که در ۳۰ سال گذشته در این کشور رخ داد، امروز یکشنبه دستکم ۴۰ نفر از ۷۲ سرنشین هواپیمای پرواز داخلی شرکت هواپیمایی «یتی»، جان باختند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا از خبرگزاری رویترز، «جاگانات نیرولا» سخنگوی سازمان هواپیمایی نپال در حالی که از کشته شدن دستکم ۴۰ نفر از ۷۲ سرنشین هواپیمای پرواز داخلی نپال در پخارا واقع در غرب این کشور خبر داد، تاکید کرد عملیات امداد و نجات در جریان و شرایط جوی نیز مساعد است.

تلویزیون محلی دودی سیاه از محل سقوط هواپیما و ازدحام جمعیت در محل حادثه را همزمان با فعالیت گروه های امداد و نجات نشان داد.

بیشتر بخوانید:

سقوط هواپیما با ۷۲ سرنشین در نپال

این حادثه مرگبارترین سانحه هوایی از ماه مارس سال ۲۰۱۸ در این کشور است که در آن پروازی از داکا در کاتماندو سقوط کرد و ۵۱ نفر از ۷۱ مسافر در آن کشته شدند.

«سودارشان بارتا اولا» سخنگوی خطوط هواپیمایی یتی در مصاحبه با خبرنگاران گفت ۷۲ نفر مسافر از جمله ۲ کودک و ۴ تن از خدمه پرواز و ۱۰ مسافر خارجی شامل ۵ هندی، ۴ روسی، یک ایرلندی، ۲ شهروند کره جنوبی، یک استرالیایی، یک فرانسوی و یک آرژانتینی در هواپیمای ۲ موتوره «ای تی آر ۷۲ » بودند.

هواپیماهای «ای تی آر ۷۲» که بیشتر به صورت ۲ موتوره ساخته می شوند ساخت مشترک شرکت های ایرباس فرانسه و لئوناردوی ایتالیاست. خطوط هواپیمایی یتی ۶ فروند از این مدل هواپیما در اختیار دارد.

براساس داده های تارنمای «فلایت رادار ۲۴» که مسیرهای پرواز را ردیابی می کند از ساخت این هواپیما ۱۵ سال گذشته است.

در بیانیه ای که دولت نپال منتشر کرد آمده است «پوشپا کمال داهال» نخست وزیر نپال در پی وقوع این حادثه جلسه اضطراری کابینه را ترتیب داده است.

صدها نفر از گروه های امداد و نجات در اطراف محل وقوع حادثه در حال جستجو هستند.

سقوط هواپیما در نپال که ۸ کوه مرتفع از بلندترین ۱۴ قله دنیا از جمله اورست را در خود دارد پدیده غیرمعمولی نیست، چرا که شرایط آب و هوایی و بروز تغییرات جوی در مدت زمانی کم و ناگهانی می تواند یکی از علل سقوط هواپیماها باشد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.