بازدید سایت : ۳۰۷۳۳
| کد خبر ۳۰۱۷۸۸
کپی شد

راه‌ اندازی قطار هوشمند در پاکستان

پاکستان در تلاش برای نوسازی و ارتقای صنعت ریلی خود، سرویس قطار تجاری پیشرفته ای را با امکانات دیجیتال و لوکس در مسیر لاهور-کراچی راه اندازی می کند.

راه‌ اندازی قطار هوشمند در پاکستان
تین نیوز |

پاکستان در تلاش برای نوسازی و ارتقای صنعت ریلی خود، سرویس قطار تجاری پیشرفته ای را با امکانات دیجیتال و لوکس در مسیر لاهور-کراچی راه اندازی می کند. این اقدام بخشی از برنامه های گسترده دولت و سازمان راه آهن پاکستان برای بهبود کیفیت سفر مسافران، هوشمندسازی حمل ونقل ریلی و توسعه زیرساخت های حمل ونقل اس

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  صنعت ریلی پاکستان در سال های اخیر با چالش های فراوانی از جمله فرسودگی ناوگان، کمبود سرمایه گذاری و نیاز به نوسازی گسترده روبه رو بوده است. در همین راستا، دولت و سازمان راه آهن پاکستان در تلاش هستند با اجرای برنامه های اصلاحی و سرمایه گذاری در فناوری های نوین، کیفیت خدمات ریلی را بهبود ببخشند و نقش این صنعت را در توسعه اقتصادی کشور پررنگ تر کنند.

سازمان راه آهن پاکستان به تازگی اعلام کرده است از نوزدهم ژوئیه سرویس قطار تجاری پیشرفته و مجهزی را در مسیر لاهور-کراچی، با هدف ارتقای کیفیت سفر مسافران راه اندازی می کند. این قطار جدید دارای ۲۸ واگن کاملاً دیجیتال است که به طور کامل از چین وارد شده و به منظور ارتقای ایمنی، راحتی و کارایی طراحی شده اند. امکاناتی همچون اینترنت رایگان با سرعت بالا، واگن غذاخوری با استاندارد بین المللی، سیستم امنیتی به روز، صفحه نمایش های لمسی برای اطلاع رسانی لحظه ای به مسافران و امکان رزرو صندلی آنلاین در اختیار مسافران قرار خواهد گرفت تا تجربه ای متفاوت و لوکس از سفر ریلی را رقم بزند.

این اقدام بخشی از تلاش های گسترده تر پاکستان برای نوسازی زیرساخت های راه آهن کشور و افزایش رضایت مسافران است. راه آهن پاکستان اقدامات دیگری را نیز برای هوشمندسازی حمل ونقل ریلی آغاز کرده است و در نظر دارد سیستم بلیت دیجیتال را راه اندازی کند، امکانات ایستگاه ها را ارتقا و خدمات درون قطار را بهبود دهد تا کارایی عملیاتی این قطار به میزان چشمگیری افزایش پیدا کند.

وزارت راه آهن این کشور گزارش داده است که در سه سال گذشته بیش از ۳.۹۵ میلیارد روپیه از خدمات ریلی باربری کسب درآمد کرده است. بخشی از این درآمد از طریق برون سپاری خدمات به پیمانکاران خصوصی طی مناقصات عمومی به دست آمده است که نشان دهنده تغییر به سمت مشارکت های عمومی خصوصی است.

دولت ایالت پنجاب نیز به تازگی پروژه بلندپروازانه قطار سریع السیر میان لاهور و راولپندی را تصویب کرده است. این قطار پرسرعت که همچنان در مرحله مطالعات و برنامه ریزی قرار دارد، قرار است زمان سفر بین این دو شهر مهم کشور پاکستان را از چهار الی پنج ساعت فعلی به حدود ۲.۵ ساعت کاهش دهد که گامی بزرگ در جهت تحول زیرساخت های حمل ونقل ریلی و رونق اقتصادی پاکستان قلمداد می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.