بازدید سایت : ۹۷۰۰۴

پروژه فرودگاه آینده در دبی

دبی در حال پیشبرد برنامه های خود برای جایگزینی شلوغ ترین فرودگاه جهان با فرودگاهی حتی بزرگتر است، زیرا ترافیک مسافران از سطح قبل از همه گیری پیشی گرفته است.

تین نیوز |

دبی در حال پیشبرد برنامه های خود برای جایگزینی شلوغ ترین فرودگاه جهان با فرودگاهی حتی بزرگتر است، زیرا ترافیک مسافران از سطح قبل از همه گیری پیشی گرفته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا،  پل گریفیث، مدیرعامل فرودگاه های دبی اظهار کرد: طرح هایی برای فرودگاه بین المللی آل مکتوم در حال برنامه ریزی است که در حومه شهر ساخته و باید در دهه ۲۰۳۰ جایگزین فرودگاه بین المللی دبی شود.

وی در حاشیه نمایشگاه هواپیمایی دبی در امارات متحده عربی، جایی که شرکت های هواپیمایی، سرمایه گذاری زیادی روی هواپیماهای جدید کرده اند این موارد را بیان کرد. سال گذشته، عربستان سعودی، همسایه امارات، اعلام کرد که قصد دارد هاب هوایی جدیدی در ریاض ایجاد کند.

گریفیث گفت: زمانی که در سال حدود ۱۲۰ میلیون مسافر داریم، یعنی همان چیزی که فکر می کنیم. همه ظرفیت ما در فرودگاه بین المللی دبی با همه چیز بهینه شده در حداکثر مطلق است، به یک فرودگاه جدید نیاز خواهیم داشت.

مدیرعامل فرودگاه های دبی افزود: این امر باید در مرحله ای در طول دهه ۲۰۳۰ اتفاق بیفتد. ما در چند ماه آینده روی این طرح ها کار خواهیم کرد؛ بنابراین مسیر خوبی را در پیش گرفتیم و اعتماد به این صنعت همچنان بالاست.

گریفیث در حالی صحبت می کرد که آمار جدید ۸۶.۹ میلیون مسافر در فرودگاه بین المللی در سال جاری را پیش بینی می کنند که از ترافیک سال ۲۰۱۹ پیشی می گیرد و بر بهبودی پس از همه گیری تاکید می کند.

تردد در سه ماهه سوم ۲۲.۹ میلیون نفر بود که بالاترین میزان از سال ۲۰۱۹ محسوب می شود، آمار ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۴.۵ میلیون رسیده است که حدود ۴۰ درصد بیشتر از مدت مشابه در سال ۲۰۲۲ است.

تعداد مسافران تحت تأثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در غزه قرار نگرفته است و انتظار می رود این تعداد گردشگر، اقتصاد منطقه و به ویژه گردشگری را تحت تاثیر قرار دهند.

گریفیث اظهار کرد: تأثیر بسیار بسیار کمی از ترافیک به سمت شمال وجود داشته است. در واقع، در برخی مناطق حتی قوی تر از قبل شده است، بنابراین هیچ تاثیری که قابل تشخیص باشد ثبت نشده است.

وی افزود: ما همیشه می دانستیم که وقتی همه گیری شیوع پیدا کرد، بهبودی برابر و قوی وجود خواهد داشت. زیرا افرادی که به مدت دو سال در قرنطینه بودند از امکان سفر محروم بودند و به همین دلیل است که ما خیلی سریع این مورد را جبران کرده ایم.

فرودگاه دبی برای مدت کوتاهی به روی پروازهای تجاری از مارس تا جولای ۲۰۲۰ به دلیل بیماری همه گیر بسته شد، اما یکی از اولین مراکز مسافرتی بود که بازگشایی شد. در سال ۲۰۲۰، تنها ۲۵.۹ میلیون مسافر داشت که از ۸۶ میلیون مسافر در سال ۲۰۱۹ کمتر بود.

مدیرعامل فرودگاه های دبی می گوید: هیچ قیمت یا ظرفیتی برای فرودگاه جدید تعیین نشده است و افزود که این فرودگاه به جای اینکه در اطراف پایانه ها باشد، بر مبنای مدولار طراحی خواهد شد، به این معنی که به راحتی می تواند در طول زمان گسترش یابد.

وی خاطرنشان کرد: منطقی است که فرودگاه بین المللی آل مکتوم باید حتی بزرگتر و بهتر از فرودگاه دبی باشد و آن را «فرودگاه آینده» نامید. این پروژه ای خواهد بود که تا دهه ۲۰۵۰ گسترش می یابد، زیرا دیدگاه بلندمدت نسبت به آن داریم.

وی افزود: ما قصد نداریم فرودگاهی را که پایانه داشته باشد، طراحی کنیم. ما مدل کسب و کار فرودگاه ها را به طور کامل تغییر می دهیم، آنها را در واقع بسیار صمیمانه تر می کنیم تا از شر تمام فرآیندهای قدیمی که مجبور بودیم مشتریان خود را برای مدت طولانی تحت آن قرار دهیم، خلاص شویم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.