بازدید سایت : ۳۶۱۸۵
| کد خبر ۲۱۴۱۰۰
کپی شد

انجام عملیات عمرانی در پل کلاک آزاد راه تهران - کرج

رییس پلیس راه البرز اعلام کرد: به منظور انجام عملیات عمرانی و جمع آوری پل عابر پیاده در محدوده پل کلاک آزادراه تهران - کرج، در محدوده این استان به صورت موقت مسدود خواهد شد.

انجام عملیات عمرانی در پل کلاک آزاد راه تهران - کرج
تین نیوز |

رییس پلیس راه البرز اعلام کرد: به منظور انجام عملیات عمرانی و جمع آوری پل عابر پیاده در محدوده پل کلاک آزادراه تهران - کرج، در محدوده این استان به صورت موقت مسدود خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، سرهنگ رضا گودرزی گفت: با اعلام اداره راهداری استان البرز، عملیات جمع آوری پل عابر فرسوده پل کلاک  در آزادراه تهران - کرج  در روز سه شنبه ۱۰ تیر از ساعت ۲۳ الی  ساعت چهار بامداد روز بعد انجام می شود .

اجرای عملیات عمرانی با انسداد آزادراه و هدایت بار ترافیک به داخل شهر کرج در باند شمالی به خروجی پل کلاک و در باند جنوبی پل فردیس به میدان شهید سلطانی و جاده مخصوص کرج انجام خواهد شد.

پلیس راه استان البرز از رانندگان خواست تا ضمن حفظ خونسردی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تا پایان زمان انسداد اتوبان در محل همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.