تصویب ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جاسک
تین نیوز | جلسه هیات دولت بعد از ظهر امروز به ریاست دکتر حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شد و در این جلسه مهم ترین مسائل کشور مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش تین نیوز از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، در این جلسه وزیر جهاد کشاورزی گزارشی در خصوص پدیده خشکیدگی درختان بلوط در جنگل های زاگرس عوامل آن و راهکارهای پیشگیری کنترل و مقابله با این پدیده به هیات وزیران ارایه داد.
بر این اساس و با توجه به اهمیت جنگلهای زاگرس در توسعه وتمدن غرب کشور و لزوم توجه به این موضوع مقرر شد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری حمایت های لازم را به منظور اجرای طرح های مدیریت واحیای جنگل های زاگرس به عمل آورد.
همچنین در راستای پایداری جنگل های زاگرس مقرر شد توسعه جنگل کاری اقتصادی مورد حمایت وپشتیبانی قرار گیرد.
در ادامه این جلسه تعدای از پیشنهادهای دستگاههای اجرایی پس از بحث وبررسی به تصویب هیات وزیران رسید.
پرداخت یارانه نهاده ها وعوامل کشاورزی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز هیات دولت تصویب شد.
همچنین با تصویب هیات وزیران به وزارت دادگستری اجازه داده شد تا نسبت به پاراف و امضای موقت موافقتنامه های استرداد مجرمین وانتقال محکومین به حبس بین دولت های جمهوری اسلامی ایران و سریلانکا اقدام نماید .
صدور مجوز مذاکره پاراف و امضای موقت موافقتنامه معاضدت قضایی در امور مدنی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری هند نیز از دیگر مصوبات جلسه امروز هیات دولت بود.
لایحه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جاسک نیز از سوی اعضای دولت به تصویب رسید.