| کد خبر ۳۱۸۴۹۹
کپی شد

اعمال محرومیت‌ های تعلیق شده برای چک برگشتی از امروز

با پایان شرایط اضطرار محرومیت‌های تعلیق شده برای چک برگشتی از امروز ۹ خرداد اعمال می‌شود.

اعمال محرومیت‌ های تعلیق شده برای چک برگشتی از امروز
تین نیوز |

با آغاز جنگ تحمیلی سوم طبق بخشنامه ای که بانک مرکزی در ۱۶ اسفند ۱۴۰۴ به شبکه بانکی ابلاغ کرد موضوعات و موارد رفع محرومیت های قانونی در خصوص چک به شبکه بانکی ابلاغ شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،  حالا با پایان شرایط اضطرار بانک مرکزی اعلام کرده است محرومیت های تعلیق شده برای چک برگشتی ناشی از شرایط حادث شده در کشور، از امروز ۹ خرداد اعمال می شود و برای صادرکنندگان چک برگشتی، علاوه بر مسدودی حساب به میزان کسری مبلغ چک، پس از این تاریخ امکان افتتاح حساب و صدور کارت بانکی جدید، اعطای تسهیلات و تعهدات، صدور ضمانت نامه و اعتبار اسنادی و صدور دسته چک و یا ثبت چک جدید وجود ندارد.

در همین راستا بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که دارندگان چک برگشتی در اولین فرصت وضعیت چک های خود را تعیین تکلیف کنند تا از گسترش تبعات مالی و اعتباری آنها در آینده جلوگیری شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.