بازدید سایت : ۷۴۸۰۴
| کد خبر ۱۸۷۴۱۸
کپی شد

اعتبار رمزدوم کارت‌های بانکی، پایان اردیبهشت تمام می‌شود

با ابلاغیه بانک مرکزی به شبکه بانکی، رمز دوم ایستا برای کارت های بانکی، تا پایان اردیبهشت ماه ۹۸ قابل استفاده خواهد بود.

اعتبار رمزدوم کارت‌های بانکی، پایان اردیبهشت تمام می‌شود
تین نیوز |

با ابلاغیه بانک مرکزی به شبکه بانکی، رمز دوم ایستا برای کارت های بانکی، تا پایان اردیبهشت ماه ۹۸ قابل استفاده خواهد بود.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از بانک مرکزی، رمز دوم ایستا تا پایان اردیبهشت ماه قابل استفاده است و پس از آن، این رمز حذف می‌شود و باید از ابتدای خردادماه، از رمز دوم یکبار مصرف استفاده شود.

مشتریان سیستم بانکی برای استفاده و فعال سازی رمز دوم یکبار مصرف باید به بانک عامل مراجعه کنند. حداکثر طول عمر رمز یکبار مصرف ۶۰ ثانیه است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.