| کد خبر ۳۱۸۴۶۴
کپی شد
با تلاش بی‌ وقفه راهداران؛

◄ بازگشایی پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه - تبریز

پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه _ تبریز در محدوده شهرستان ترکمانچای به صورت رسمی بازگشایی شد.

بازگشایی پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه - تبریز
تین نیوز |

پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه _ تبریز در محدوده شهرستان ترکمانچای به صورت رسمی بازگشایی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه _ تبریز در محدوده شهرستان ترکمانچای که ۱۸ فروردین ماه مورد حمله هوایی دشمن صهیونی _ آمریکایی قرار گرفته و تخریب شده بود امروز با حضور ظفر محمدی معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، غلامرضا رسول زاده مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی و سلیمی فرماندار شهرستان ترکمانچای به طور رسمی بازگشایی و تردد برقرار شد.

بازگشایی تونل جاده میانه تبریز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی در آیین افتتاح این پروژه که باحضور معاون عمرانی استاندار و مسؤلان شهرستان میانه انجام گرفت، گفت: بازسازی پل تونل شماره یک جاده قدیم میانه - تبریز که ۱۸ فروردین بر اثر حمله جنایتکارانه دشمن آمریکایی - صهیونی تخریب شده بود، به اتمام رسید.

غلامرضا رسول زاده گفت: با اجرای آسفالت ریزی این پل، پس از ۴۵ روز از آغاز عملیات بازسازی، ترافیک جاده قدیم میانه - تبریز روی این پل برگشت.

وی با اشاره به این که عبور اولین خودرو از روی این پل، کام هموطنان و راهداران را شیرین کرد، افزود: تلاش جهادی راهداران موجب شد پل مذکور در عرض ۳۰ روز به مرحله آسفالت ریزی برسد که با احتساب ۱۵ روز توقف، برای رسیدن بتن به مقاومت لازم، کار آسفالت ریزی در چهل و پنجمین روز انجام شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی اظهار داشت : چهار دهنه از پل پنج دهنه شماره یک جاده قدیم میانه - تبریز بر اثر بمباران دشمن صهیونیستی آمریکایی تخریب شده بود که به همت راهداران بازسازی شد.

رسول زاده افزود: عملیات آسفالت ریزی در این پل با ۳۰۰ تن به عرض ۱۲ و طول ۴۰۰ متر انجام شد.

گفتنی است این پل دیروز به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.

  • ظفرعظیمی مهر پاسخ

    خدا قوت به راهداران میانه قره چمن که این پل را بازسازی کردند که رانندگان را از سردرگمی درآوردند مرگ بر آمریکا و وطن فروشان و مزدوران پولکی که نوکر اسراییل شدن و مردم وملت را به خاطر پول به دردسر میندازند .خائن وطن فروش باید اعدام گردد .