آمادهسازی ۴ هزار هکتار زمین برای نهضت ملی مسکن در قم
مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: از زمان تصویب قانون جهش تولید مسکن تاکنون، چهار هزار هکتار از اراضی این استان برای اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن آماده سازی شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی قم گفت: از زمان تصویب قانون جهش تولید مسکن تاکنون، چهار هزار هکتار از اراضی این استان برای اجرای پروژه های نهضت ملی مسکن آماده سازی شده است.
به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حسین زنجیرانی فراهانی روز شنبه با تشریح وضعیت پروژه های نهضت ملی مسکن در قم اظهار کرد: در سایت ۹۰۰ هکتاری قنوات، عملیات احداث ۱۴ هزار واحد مسکونی در حال انجام است و آماده سازی اراضی نیز به طور همزمان ادامه دارد.
وی با اشاره به سایت ۵۶۰ هکتاری شهید آیت الله رییسی افزود: در این مجموعه بیش از ۳۰ هزار واحد آپارتمانی در دست ساخت است که میزان پیشرفت در بلوک های مختلف متفاوت است.
زنجیرانی فراهانی ادامه داد: در شهرک پرنیان که یکی از بزرگ ترین پروژه های مسکن در استان به شمار می آید، ۳۰ هزار واحد مسکونی یک طبقه در زمینی به مساحت یک هزار و ۵۰۰ هکتار در حال احداث است.
مدیرکل راه و شهرسازی قم با اشاره به پروژه طایقان گفت: در این سایت نیز که بیش از ۴۵۰ هکتار وسعت دارد، ساخت حدود پنج هزار واحد یک طبقه در حال انجام است.
وی اضافه کرد: در سایت های دیگر نظیر سایت ۲۷ هکتاری پردیسان (۱۷۰۰ واحد)، سایت ۱۷ هکتاری (۱۳۴۰ واحد) و سایت ۲۲ هکتاری (۱۷۹۲ واحد)، واحدها افتتاح شده یا در آستانه بهره برداری قرار دارند.
زنجیرانی فراهانی از اجرای طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان جعفرآباد نیز خبر داد و گفت: در این شهرستان، احداث یک هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در زمینی به وسعت ۸۴ هکتار در حال اجراست.
وی در ادامه بیان کرد: در شهرک شهید سلیمانی وابسته به نیروهای مسلح نیز پنج هزار و ۲۰۰ واحد در زمینی به مساحت ۶۳ هکتار در حال اجراست.
به گفته وی، در شهر سلفچگان، ۴۴۰ واحد در زمینی به وسعت ۱۶ هکتار و در شهر کهک نیز ۷۵۰ واحد در زمینی به مساحت ۲۱ هکتار در دست ساخت قرار دارد.
زنجیرانی فراهانی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع، نزدیک به ۸۵ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در استان قم در حال احداث است که زمان تحویل آن ها بسته به میزان پیشرفت پروژه ها، متفاوت خواهد بود.