پارسال ۸۹۰ میلیون لیتر سوخت هوایی تحویل داده شد
مدیرعامل شرکت لوله و مخابرات نفت ایران گفت: سال ۱۴۰۳ در مجموع ۸۹۰ میلیون لیتر سوخت هوایی به فرودگاه های مهمی چون مهرآباد، بین المللی امام خمینی(ره) و اصفهان تحویل شد که استمرار پروازهای داخلی و بین المللی را ممکن ساخت.

مدیرعامل شرکت لوله و مخابرات نفت ایران گفت: سال ۱۴۰۳ در مجموع ۸۹۰ میلیون لیتر سوخت هوایی به فرودگاه های مهمی چون مهرآباد، بین المللی امام خمینی(ره) و اصفهان تحویل شد که استمرار پروازهای داخلی و بین المللی را ممکن ساخت.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی احمدی پور روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران افزود: تحویل این میزان سوخت نقش حیاتی در تداوم فعالیت هوایی کشور داشته است.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۳، در مجموع ۴۷ میلیارد و ۳۴۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی شامل بنزین، بنزین سوپر، نفت سفید، نفت گاز و سوخت هوایی به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران تحویل شده که این مقدار نقش مهمی در تأمین روزانه سوخت خودروها، حمل ونقل عمومی و صنایع داشته است.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خاطرنشان کرد: برای پشتیبانی از تولید برق در نیروگاه های حرارتی کشور، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵ میلیارد و ۱۵۷ میلیون لیتر انواع فرآورده شامل نفت سفید، نفت گاز و نفت کوره به نیروگاه ها تحویل شده که این سوخت رسانی مستمر، پایداری شبکه برق کشور در فصل های اوج مصرف را تضمین کرده است.
احمدی پور درباره دیگر اقدامات این شرکت در سال گذشته گفت: در مجموع بیش از ۱۴۴ میلیارد لیتر انواع نفت خام و فرآورده های نفتی از طریق خطوط لوله به مبادی مختلف مصرف منتقل شده که از این مقدار، ۷۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون لیتر به نفت خام و ۶۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون لیتر به فرآورده های نفتی اختصاص داشته است.
وی ادامه داد: مقدار انتقال نفتی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ برابر ۵.۶ درصد افزایش داشته است.
مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: شاخص های عملکرد انرژی این شرکت در سال ۱۴۰۳ نسبت به متوسط عملکرد دهه ۹۰ شمسی، بیش از ۴ درصد بهبود داشته، باوجود آنکه مقدار حمل مواد نفتی در این سال بیش از ۲۰ درصد نسبت به آن دوره افزایش داشته است.
احمدی پور گفت: حمل این مقدار از مواد نفتی ازسوی شبکه خطوط لوله در مقایسه با حمل جاده ای سبب صرفه جویی بیش از ۱.۸ میلیارد لیتر نفت گاز به ارزش تقریبی ۱.۲ میلیارد دلار شده است.
وی افزود: عملکرد پایدار و قابل اطمینان شبکه خطوط لوله و مراکز انتقال نفت کشور در سال ۱۴۰۳ از تردد ۵.۸ میلیون تانکر نفتکش ۲۵ هزار لیتری با مجموع پیمایشی معادل ۶.۸ میلیارد کیلومتر در سطح جاده های کشور ممانعت کرده که این موضوع سبب عدم انتشار معادل ۵.۳ میلیون تن دی اکسیدکربن شده است.