| کد خبر ۳۲۱۰۰۷
کپی شد

بهره‌ وری حداکثری در پروژه‌ های ملی با فناوری‌ های نوین ساختمانی

مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات عمومی و دولتی بر لزوم حرکت به سمت صنعتی سازی ساختمان، استفاده از روش های نوین ساخت، فناوری های پیشرفته و تکنولوژی های روز تاکید کرد.

 بهره‌ وری حداکثری در پروژه‌ های ملی با فناوری‌ های نوین ساختمانی
تین نیوز |

نشست مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات عمومی و دولتی با انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان برگزار و در این نشست بر لزوم حرکت به سمت صنعتی سازی ساختمان، استفاده از روش های نوین ساخت، فناوری های پیشرفته و تکنولوژی های روز به عنوان یکی از مهم ترین راهکارهای افزایش بهره وری، ارتقای کیفیت، کاهش زمان اجرا و بهینه سازی هزینه های پروژه های عمرانی، تاکید شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات دولتی و عمومی، نشست مشترک معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان، با هدف هم اندیشی، هم افزایی و تدوین پیش نویس برنامه اقدام مشترک در حوزه های آموزش، پژوهش، برنامه ریزی و اجرای پروژه های بزرگ مقیاس، به ویژه پروژه های بیمارستانی، برگزار شد.

در این نشست، طرفین با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت های علمی، فنی و اجرایی کشور، درباره تدوین پیش نویس برنامه اقدام مشترک در محورهای آموزش، پژوهش، برنامه ریزی و اجرای پروژه های بزرگ مقیاس، به ویژه پروژه های درمانی و بیمارستانی، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

نوذرپور در این جلسه با تأکید بر لزوم حرکت به سمت صنعتی سازی ساختمان، استفاده از روش های نوین ساخت، فناوری های پیشرفته و تکنولوژی های روز را یکی از مهم ترین راهکارهای افزایش بهره وری، ارتقای کیفیت، کاهش زمان اجرا و بهینه سازی هزینه های پروژه های عمرانی دانست.

وی همچنین بر توسعه طراحی مبتنی بر تولید کارخانه ای و بهره گیری از ظرفیت صنایع تولیدکننده مصالح و فناوری های نوین ساختمانی در اجرای پروژه های ملی، به ویژه بیمارستان ها، تأکید کرد و آن را گامی مؤثر در ارتقای کیفیت ساخت وساز و تحقق اهداف توسعه پایدار برشمرد.

در پایان این نشست، مقرر شد، زمینه تدوین و اجرای برنامه های عملیاتی در حوزه صنعتی سازی ساختمان و توسعه همکاری های مشترک میان سازمان مجری و انجمن صنفی تولیدکنندگان و فناوران صنعتی ساختمان فراهم شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.