| کد خبر ۳۱۴۴۱۲
کپی شد

نظام‌ نامه نگهداری ساختمان‌ ها در راه است

وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت تدوین نظام‌ نامه تعمیر، نگهداری و بهره‌ برداری ساختمان‌ ها و ارتقای کیفیت خدمات مهندسی تأکید کرد و نقش سرمایه اجتماعی و مشارکت حرفه‌ ای مهندسان را در پیشبرد اهداف این وزارتخانه، کلیدی دانست.

نظام‌ نامه نگهداری ساختمان‌ ها در راه است
تین نیوز |

فرزانه صادق در نخستین جلسه شورای مرکزی ادوار سازمان نظام مهندسی ساختمان که با حضور جمعی از مهندسان و مدیران باسابقه این حوزه و رؤسای سابق این سازمان برگزار شد، ضمن خیرمقدم به حاضران، از حضور بزرگان و پیشکسوتان مهندسی در این نشست ابراز خرسندی کرد و گفت: حضور بزرگانی که خرد و دانش مهندسی را در سال های متمادی معنا کرده اند، برای وزارت راه و شهرسازی مایه افتخار است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سختی های ماه های گذشته، از جمله جنگ ۱۲ روزه و رخدادهای هجدهم و نوزدهم دی ماه که منجر به از دست دادن تعداد زیادی از جوانان کشور شد، گفت: با وجود محدودیت زمانی، با افتخار در این جلسه حاضر شدم تا از این ظرفیت ارزشمند مهندسی تقدیر کنم و از تجارب این جمع در حوزه های مختلف مرتبط با وزارتخانه بهره مند شوم.

افزایش مشارکت در انتخابات نظام مهندسی و اهمیت سرمایه اجتماعی

صادق انتخابات نظام مهندسی را یکی از موضوعات مهم دانست و اظهار کرد: تمدید انتخابات و فراهم سازی شرایط ثبت نام گسترده تر موجب افزایش معنادار مشارکت شد و بسیاری از مهندسان جوان که پیش تر قصد حضور نداشتند، در انتخابات شرکت کردند. رشد بیش از ۴۰ درصدی مشارکت نسبت به دو دوره قبل، نشانه ای از سرزندگی نظام مهندسی بود. با وجود طرح شکایات و پیگیری موضوع در دولت، دیوان عدالت اداری انتخابات را ابطال نکرد و مسیر قانونی طی شد.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه انتخابات صرفاً انتخاب افراد نیست، تصریح کرد: میزان مشارکت و سرمایه اجتماعی حاصل از آن اهمیت دارد. هرچه حضور حداکثری تر باشد، سرمایه اجتماعی نظام مهندسی ساختمان افزایش می یابد. همچنین شفافیت در تمامی مراحل، چه در انتخابات شورای مرکزی و چه در انتخاب رئیس نظام مهندسی، برای ما اهمیت داشت و تلاش شد احترام به آرای مهندسان در چارچوب قانون رعایت شود.

بازنگری در آموزش مهندسی و ضرورت نظام نامه نگهداری ساختمان

وی با بیان اینکه برای ارتقای حرفه مهندسی باید در شیوه های آزمون و آموزش بازنگری شود، گفت: صرف آزمون تستی در یک بازه محدود زمانی، لزوماً تضمین کننده مهارت اجرایی نیست. در گذشته انتقال دانش به صورت استاد و شاگردی صورت می گرفت و ضروری است مهندسان جوان در کنار مهندسان باتجربه آموزش عملی ببینند.

صادق در ادامه تدوین نظام نامه تعمیر، نگهداری و بهره برداری ساختمان ها ـ اعم از دولتی و خصوصی ـ را برای صیانت از سرمایه های ملی و ایجاد فرصت های حرفه ای جدید بسیار مهم دانست و در بخش دیگری از سخنان خود بر کیفی سازی ساخت وساز تأکید کرد و گفت: علاوه بر مقررات موجود مانند آیین نامه ۲۸۰۰، توجه به ناترازی انرژی و لحاظ کردن الزامات انرژی های تجدیدپذیر در صدور پایان کارها ضروری است تا مردم ارتقای کیفیت خدمات مهندسی را در ساختمان های محل زندگی خود احساس کنند.

مسکن حمایتی و تداوم تکمیل ۸۵۰ هزار واحد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیشینه تمدنی ایران و تفاوت آن با برخی ساخت وسازهای امروز، بهره گیری از نظرات مشورتی مهندسان را در ارتقای کیفیت معماری و شهرسازی مؤثر دانست.

وی در پایان درباره مسکن حمایتی گفت: حدود ۸۵۰ هزار واحد مسکونی باید تکمیل شود و این مسیر ادامه دارد. در دولت چهاردهم، مسکن محرومان مجدداً تعریف شده و در قالب برنامه ریزی و اجرا در حال پیگیری است. تخفیفات و همراهی نظام مهندسی در این مسیر، کمک بزرگی بوده و از این همدلی در شرایط دشوار قدردانی می کنم.

صادق در پایان ابراز امیدواری کرد که با وفاق و همدلی، زمینه ساخت ایرانی آبادتر و سرافرازتر فراهم شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.