| کد خبر ۲۱۸۹۱
کپی شد

زیرساختهای حمل و نقل شهری در کرمان گسترش یابد

زیرساختهای حمل و نقل شهری در کرمان گسترش یابد
|

تین نیوز | مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمان خواستار گسترش زیر ساختها در بخش حمل و نقل شهری کرمان شد.
 
در دیدار مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی شهرداری کرمان با مدیرعامل سازمان تاکسیرانی، که عصر دیروز انجام شد مقرر شد به زودی مشکل ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس در میدان شهدای کرمان حل ‌شود.
 
مجید عسکری در این بازدید، با اشاره به مشکلات ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس میادین اصلی شهر، اظهار کرد: ان‌شاءالله با تملک اراضی و اجرای طرح‌های مورد نظر در میدان شهدا، عمده مشکل ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس در این نقطه شهر حل خواهد شد.
 
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی کرمان نیز در این بازدید، ضمن خوش آمد و تقدیر از حضور مدیرعامل و کارشناسان سازمان بهسازی و نوسازی، گفت: کلیه سازمان‌های وابسته به شهرداری با شرح وظایف متفاوت و با هدف یکسان در قالب شهرداری بزرگ کرمان در خدمت مردم هستند.
 
عسکری خاطرنشان کرد: در همین راستا انتظار می‌رود سازمان بهسازی و نوسازی از طرح‌های سازمان تاکسیرانی حمایت و پشتیبانی کند

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.