| کد خبر: 131377 |

کدامیک برای شورای شهر لازم است؟

تین نیوز

واقعا چه بر سر طبع و ذائقه سیاسی ما آمده که با وجود نیاز فوری به ترمیم بدنه شهرها و روستاها و حل مشکلات و معضلات،‌ نامزدها بر روی تخصص های خود مانور نمی دهند و با استفاده از فتوشاپ و ... به دنبال جمع آوری رای به ویژه درمیان جوانان هستند و نامزدی در انتخابات را با نامزدی برای زندگی مشترک اشتباه گرفته اند!

 

به گزارش افکارنیوز ، بازار تبلیغات انتخاباتی به ویژه برای نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا در سراسر کشور داغ است و در خیابان ها و معابر، در خانه شهروندان، تیرهای برق حاشیه کوچه ها و ... می توان پوسترها و تراکت هایی را در معرفی این افراد مشاهده کرد.

 

تبلیغات این دوره از انتخابات شوراهای شهر و روستا تفاوت فراوانی با دوره های پیش دارد و نکته جالب آن استفاده فراوان نامزدهای انتخاباتی به ویژه بانوان از فتوشاپ برای تغییر چهره اصلی و زیباترشدن است به طوری که عکس های چاپ شده بر روی پوسترها و تراکت ها و ... آدم را یاد فشن شوهای خارجی می اندازد.

 

به اعتقاد کارشناسان ،‌شورای شهر و روستا در اصل مجلس در ابعاد کوچکتر و محله ای است که عده ای از متخصصان حوزه های اجتماعی و فرهنگی و شهری دور هم جمع شده و برای اداره بهتر شهرها و یا روستاها تلاش می کنند.

 

در دوره های قبل علاوه بر سیاسیون،‌ هنرمندان و ورزشکاران زیادی بر کرسی های شورای شهرها تکیه زدند و این مساله سبب بحث های فراوانی حداقل در مورد شورای شهر تهران و ناکارآمدی این عده در حل مشکلات کلانشهر تهران و ... شد با طرح این مسائل کمپین های فراوانی برای انتخاب و فرستادن افراد متخصص به شورای شهر تشکیل شد تا شهروندان را نسبت به انتخاب افراد متخصص و مناسب ترغیب کنند اما در آستانه برگزاری انتخابات این دوره شاهد پدیده «فتوشاپ زدگی» برخی از نامزدهای انتخاباتی به ویژه بانوان هستیم و این مساله هم تنها مختص شهرهای بزرگ مانند تهران نیست بلکه در شهرهای کوچک نیز بانوان سعی کرده اند بابهره گیری از عکس های زیبا به اضافه فتوشاپ فراوان، چهره جدید و بسیار زیبا از خود بسازند و این چنین مخاطبان را به دادن رای ترغیب کنند.

 

یکی چهره اش به لطف فتوشاپ تبدیل به بانویی با چشمان رنگی و ابروهای گربه ای و شیطانی و ... شده و دیگری عکسی انداخته که به قول کاربران شبکه های مجازی بیشتر به درد تبلیغ صابون و شامپو می خورد؛‌دیگری با تن کردن لباس ها و ست های رنگی، ژست هایش مناسب فشن مدهای خارجی است و گویا بر اهمیت لباس ورزشی در زندگی روزانه تاکید دارد.

 

بنر و پوستر یکی دیگر از این بانوان نیز یادآور تبلیغات روسری و ...است البته با تم آرایش غلیظ.

واقعا چه اتفاقی افتاده که مسوولان محترم چنین عکس ها و ژست هایی را نادیده گرفته اند آیا این آرایش ها و تیپ ها در ایام دیگر با برخورد گشت ارشاد و پلیس مواجه نمی شود ؟‌

 

در کنار این موارد از تبلیغات نامزدهای مرد انتخابات شوراهای شهر و روستا هم نمی توان گذشت به طوری که یک نامزد محترم عکسی از خود در پوسترش چاپ کرده که در حال شکستن گردن ترامپ رییس جمهور آمریکاست!

 

واقعا چه بر سر طبع و ذائقه سیاسی ما آمده که با وجود نیاز فوری به ترمیم بدنه شهرها و روستاها و حل مشکلات و معضلات،‌ نامزدها بر روی تخصص های خود مانور نمی دهند و با استفاده از فتوشاپ و ... به دنبال جمع آوری رای به ویژه درمیان جوانان هستند و نامزدی در انتخابات را با نامزدی برای زندگی مشترک اشتباه گرفته اند!

 

این آش آنچنان شور شده است که داد همه را درآورده و این وضعیت دستمایه طنز و شوخی و ... با عکس ها و پوسترهای تبلیغاتی شده است و به قول رضا ساکی یکی از دوستان طنزپرداز که در یادداشتی با عنوان «نامه ای به پدرم» آورده است: «پدرجان اگر زنده بودی، مادر نمی گذاشت لحظه ای از خانه بیرون بروی. این روزها شهر پر شده از عکس هایی با ماتیک، خط چشم،‌دماغ های تراشیده و ابروهای باریک.

 

برخی عکس ها آنقدر فریبنده هستند که آدم فکر می کند طرف قصد ازدواج داشته است و انتخابات را بهانه کرده است. دیروز یک پیرمرد را دیدم که جلوی بنر یکی از نامزدهای خانم خشکش زده بود. راستش من هم نگاه کردم و به چشم خواهری خشکم زد. ماشاالله به برخی از نامزدهای شهر. یعنی فقط باید ماشاالله بگویی و بگذری و گرنه خدای نکرده وسط چهارراه عاشق می شوی.»

 

در سایه جذابیت عکس های فتوشاپی اما شعارها و وعده ها بسیار تهی هستند و نشان می دهد این نامزدهای محترم چیزی در چنته ندارند البته قصد از این نوشتار توهین به بانوان متخصص و متعهد کشورمان نیست که بسیاری از آنها نشان داده اند در هر پست و مقامی که باشند بر اساس دانش خود می توانند مشکلات را حل کنند بلکه روی سخن با آن عده از بانوانی است که عرصه انتخابات را با فشن شو و ... اشتباه گرفته اند و نمی دانند شهرها و روستاها به افراد متخصص و کاربلند نیاز دارد و قرار نیست در تبلیغات و فشن و مد و ... برای چهار سال حضور داشته باشند.

 

به این عزیزان باید گفت اگر قرار بود فقط برای دیده شدن بیایید که عکس ها و پوسترها، لباس ها،‌آرایش ها و تیپ هاموید این مساله است؛ ای کاش نمی آمدید زیرا شهر به کسانی احتیاج دارد که درد مردم و مشکلات شهر را بشناسد و برای حل آنها برنامه و راهکار داشته باشد.

 

در پایان و به قول دوستان مجازی پیش از انتخاب بهتر است نامزد مورد نظر را 30دقیقه با آب و صابون شست و سپس در مورد رای دادن به وی تصمیم گرفت.

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.