| کد خبر: 146766 |

مدیر عامل راه آهن در جلسه شورای هماهنگی مدیران مطرح کرد:

توجه به موضوع ایمنی و افزایش خدمات مسافری

مدیر عامل راه آهن در جلسه شورای هماهنگی مدیران که امروز برگزار شد گفت: مسئله ایمنی را نباید فقط محدود به جلسات ستاد ارتقاء کنیم بلکه باید فراتر از آن، به موضوع ایمنی توجه جدی شود و باید با دقت و تدبیر در جهت رفع مشکلات حرکت کنیم.

تین نیوز

مدیر عامل راه آهن در جلسه شورای هماهنگی مدیران که امروز برگزار شد گفت: مسئله ایمنی را نباید فقط محدود به جلسات ستاد ارتقاء کنیم بلکه باید فراتر از آن، به موضوع ایمنی توجه جدی شود و باید با دقت و تدبیر در جهت رفع مشکلات حرکت کنیم.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید محمدزاده مدیرعامل راه آهن با ذکر اینکه در ایام پیش رو هفته دفاع مقدس را داریم، بیان داشت: باید قدردان شجاعت مردانی باشیم که برای حفظ کیان این مرز و خاک از خون خود گذاشته اند. با توجه به اتفاقات منطقه، هر مسلمانی باید نسبت به آن حساسیت نشان دهد و در جهت رفع ظلمی که بر مسلمانان می رود، بر آید.

وی تسریع در روند پیشرفت پروژه قطار سریع السیر تهران- قم- اصفهان را جزو اولویت ها دانست و گفت: علاوه براین پروژه در خصوص پروژه مشهد – تهران ادارات کل تهران وشمال شرق کشور و همچنین قطارهای حومه ای باید با همکاری ها و تلاش های شبانه روزی همکاران در صدد پیشرفت و توسعه آن ها حرکت کنیم.

وی ادامه داد: مسئله ایمنی را نباید فقط محدود به جلسات ستاد ارتقاء کنیم بلکه باید به آن فراتر از این جلسه ها توجه جدی شود و باید با دقت و تدبیر در جهت رفع آن ها حرکت کنیم.

وی به نقلی از سخنان حضرت امیر(ع) در خصوص تدبیر و مدیریت اشاره کرد و بیان داشت: ایشان می فرمایند اگر می خواهیم زندگی ما سامان داشته باشد لازمۀ آن برنامه ریزی و تدبیر است. با توجه به این سخنان گرانبها ما مدیران راه آهن نیز باید سعی کنیم تا در کارهای محوله خود تدبیر را بیش از هر چیزی لحاظ کنیم.

محمدزاده به اولویت بندی در زمان، اهمیت مدیریت و تدبیر در کارها تأکید و تصریح کرد: همه ما در طی ۲۴ ساعت شبانه روز، بخشی از وقتمان را به امورات روزمره اختصاص می دهیم و باید سعی کنیم با برنامه ریزی درست برای باقیمانده آن که در سازمان سپری می شود گام بر داریم.

وی در این زمینه خاطرنشان کرد: در طرح تحولی که در راه آهن در دست اجراست، باید با شناسایی مشکل ها، در زمینه رفع آن و بهبود شرایط حرکت کنیم و سعی کنیم تا این سازمان با قدمت طولانی را به نحو احسن مدیریت کنیم.

این مدیر ارشد سازمان راه آهن حجم بار حمل شده از سال ۸۵ تا ۹۲ را معادل ۳۳ میلیون تومان ذکر کرد و گفت: در فاصله سال های ۹۲ تا ۹۵ با تدبیری که توسط هیأت مدیره انجام شد سیر سعودی داشتیم و از ۳۳ میلیون حجم بار به رقمی در حدود۴۰ میلیون تن در سال ۹۵ رسیدیم.

وی افزود: امیدواریم که با همکاری مدیران زحمتکش راه آهن، این رقم در پایان امسال به حدود ۶۰ میلیون تن در سال برسد.

رئیس هیأت مدیره راه آهن با بیان اینکه سطح در آمد راه آهن متناسب با هزینۀ چند سال اخیر، رشد چندانی نداشته است، اظهار داشت: با وجود اینکه سیستم حمل و نقل ریلی در مقایسه با سیستم های حمل و نقل دیگر بسیار امن محسوب می شود ولی باید این موضوع بررسی شود که چرا که از نظر در آمدی خیلی رشد نکردیم. همچنین باید سعی شود تا هزینه ها را کاهش دهیم.

محمدزاده به سخن معاون اول رئیس جمهور در جلسه اخیر هیأت دولت پیرامون سوانح و تلفات جاده ای اشاره کرد و گفت: با توجه به این موضوع وظیفه ما در راه آهن به مراتب دشوارتر است چون حمل نقل ریلی یکی از امن ترین سیستم های حمل نقل است و باید سعی کنیم تا در جهت رفاه حال مردم و ایمنی هر چه بهتر آن ها کار کنیم.

وی یکی دیگر از مسائلی که در طرح تحول راه آهن دنبال می شود را تصمیم گیری، بنگاه داری و اقدام و عمل عنوان کرد و بیان داشت: مدیران راه آهن باید سعی کنند تا حتماً در انجام کارها نمونه های مشابه موفقی که در جهان فعالیت می کنند را رصد کنند و با الگو گرفتن از آن ها حرکت کنند. البته در دورۀ مدیریت قبلی راه آهن این اتفاق افتاد و سعی شد تا با مطالعه راه آهن آلمان، استراتژی ها، روش های مدیریتی و فرایندها در نظر گرفته شود ودر جهت اصلاح آن ها حرکت کنیم.

وی حجم بار بارنامه ای شده در سال گذشته را در کشور چیزی حدود ۴۰۰ میلیون تن بار عنوان کرد و گفت: از این رقم سهم سازمان ما ۴۰ میلیون تن بود که باید به جای این رقم چیزی حدود ۸۰ میلیون تن باشد و امیدواریم با اندیشه و تدبیر، این موارد اصلاح شوند.

مدیرعامل راه آهن به سرمایه های عظیمی چون نیروی انسانی در سازمان اشاره کرد و اعلام داشت: در نظر داریم تا طی دوره ای آموزشی در کشور و با همکاری دانشگاه علم و صنعت دوره هایی را در زمینه مفاهیم اقتصاد، مدیریت، تجارت الکترونیک و... برای مدیران برگزار کنیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تجهیز خوابگاه های راه آهن و افزایش امور رفاهی اشاره کرد و گفت: باید مدیران از همه ظرفیت های سازمانی استفاده کنند تا در کنار کار، بستری برای رفاه همکاران و خانواده های آن ها بوجود آید تا بهره وری کاری آنها بالاتر رود.

وی خاطرنشان کرد: باید با بالابردن ظرفیت قطارهای گردشگری، افزایش کیفیت و استفاده از ظرفیت های استان ها، سعی شود تا رفا حال همکاران و خانواده آن ها فراهم شود.

سعید محمدزاده

وبلاگ‌نویس

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.