◄ بازسازی ۹۵ درصدی پل بیات در آزادراه تبریز به زنجان؛ بازگشایی مسیر در آینده نزدیک
بازسازی پل بیات در آزادراه تبریز زنجان با پیشرفت ۹۵ درصدی به مراحل پایانی رسید. این پل که بر اثر اصابت موشک آسیب دیده بود، به زودی پس از عملیات بازسازی زیر ترافیک می رود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان آذربایجان شرقی گفت: پل بیات در آزادراه تبریز ـ زنجان که ۱۸ فروردین ماه سال جاری بر اثر اصابت موشک های دشمن آمریکایی - صهیونی دچار آسیب شده بود، با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در آینده نزدیک زیر پل ترافیک می رود.
به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، عبدالحسین علی اکبری اظهار کرد: در این حمله، دو دهانه میانی پل بیات تخریب شده و ستون های سازه نیز به شدت آسیب دیده بود که بلافاصله پس از وقوع حادثه، اقدامات اجرایی برای بازگرداندن مسیر به شرایط عادی آغاز شد.
وی افزود: پیش از آغاز عملیات بازسازی و به منظور حفظ جریان تردد در این محور ترانزیتی، مسیر انحرافی در بخش جنوبی این پل به طول حدود دو کیلومتر برای عبور و مرور کاربران جاده ای احداث شد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان آذربایجان شرقی تأکید کرد: پس از گذشت حدود چهار ماه از آغاز عملیات اجرایی این پروژه، در حال حاضر مراحل نهایی بتن ریزی در حال انجام است.
علی اکبری تصریح کرد: در این پروژه ۶۰۰ مترمکعب عملیات پی کنی، ۳۳ تُن آرماتوربندی، نصب ۳۰ تیر ورق اصلاح شده و ۲۵۷ مترمکعب بتن ریزی به منظور احیای کامل ستون ها و عرشه انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: همزمان با عملیات خاکریزی و احداث مسیر انحرافی، ۲۴ لوله مسطح دو متری برای هدایت آب رودخانه قره قو نصب شده است.