| کد خبر ۳۰۳۷۵۱
کپی شد

کاهش ۱۴ درصدی عملکرد بنادر کشور در تیر ۱۴۰۴

بر اساس آمار رسمی سازمان بنادر و دریانوردی، تخلیه و بارگیری انواع کالا طی تیرماه امسال در بنادر کشور نسبت به تیر سال گذشته ۱۴.۲ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۱۴ درصدی عملکرد بنادر کشور در تیر ۱۴۰۴
تین نیوز |

بر اساس آمار رسمی سازمان بنادر و دریانوردی، تخلیه و بارگیری انواع کالا طی تیرماه امسال در بنادر کشور نسبت به تیر سال گذشته ۱۴.۲ درصد کاهش یافته است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، مطابق آمار رسمی سازمان بنادر و دریانوردی طی 31 روز تیرماه امسال در بخش کالاهای فلزی رشد منفی 15.4 درصدی و در کالاهای ساختمانی و مواد معدنی رشد 19.2 درصدی ثبت شده است.

در حوزه ماشین آلات، وسایل نقلیه، قطعات یدکی، ابزارآلات و کود و مواد شیمیایی به ترتیب عملکرد بنادر در تخلیه و بارگیری 6.2 و  30.5 درصد کاهش یافته است. رشد منفی عملکرد تخلیه و بارگیری در منسوجات چرم، خرده بار و کالای کانتینری به ترتیب 14.6 درصد، 3 و 15.2 درصد بوده است.

اما بیشترین کاهش با 45.5 درصد مربوط به تخلیه و بارگیری فرآورده های نفتی است. در مقابل تخلیه و بارگیری کالای اساسی در بنادر شمالی و جنوبی کشور در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته 15.3 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم، در مجموع طی تیرماه امسال 10 میلیون و 943 هزار و 321 تن انواع کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده است. در تیرماه سال گذشته این رقم 12 میلیون و 750 هزار و 664 تن بود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.