| کد خبر: 264029 |

اعطای تسهیلات نوسازی به ۱۵۰ دستگاه تاکسی در اهواز

آیین بهره برداری از تجهیزات ترافیکی شهرداری اهواز و اعطای تسهیلات برای نوسازی ۱۵۰ دستگاه تاکسی در اهواز برگزار شد.

تین نیوز

آیین بهره برداری از تجهیزات ترافیکی شهرداری اهواز و اعطای تسهیلات برای نوسازی ۱۵۰ دستگاه تاکسی در اهواز برگزار شد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، حجت اله سلیمانی، معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری اهواز، صبح امروز _چهارشنبه هفدهم آبان_ در آئین رونمایی از تجهیزات ترافیکی شهرداری اهواز و اعطای ۱۵۰ فقره تسهیلات نوسازی تاکسی اظهار کرد: امروزه عملکرد مدیریت شهری را با شاخص کیفیت زندگی سنجیده می شود، مجموعه اقدامات انجام شده اگر در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندی باشد، نشان دهنده اثرگذاری اقدامات است و حمل ونقل یکی از مؤلفه های مهم کیفیت زندگی است.

وی افزود: در اهواز اگر اقدامات اصولی، سازمان یافته و درست انجام نشود، طی ۱۰ سال آینده همچون کلان شهر تهران، ترافیک و آلودگی هوا مهم ترین دغدغه ما خواهد بود.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: حوزه حمل ونقل سه رکن اساسی و مهم حمل ونقل شخصی، حمل ونقل همگانی و حمل ونقل پاک یا انسانی وجود دارد؛ در حمل ونقل همگانی شیوه های متنوع از جمله قطار شهری، بی آرتی و اتوبوس قرار دارد و حمل ونقل انسانی مانند پیاده روی و دوچرخه سواری را نیز خود شخص انجام می دهد.

وی اضافه کرد: هرچقدر برنامه ریزی و تمرکز مدیریت شهری به سمت شیوه های حمل ونقل همگانی و بعد از آن حمل ونقل پاک باشد، در شاخص کیفیت زندگی اثرگذاری ماندگارتری خواهد داشت، دوره ای در شهر اهواز با احداث تقاطع های غیرهم سطح مخالفت می شد چرا که این امر خلاف جریان ارتقای کیفیت زندگی است، هرچقدر کهبتوانیم زیرساخت های حمل ونقل عمومی را ارتقا دهیم، در شاخص کیفیت زندگی رشد کرده ایم.

سلیمانی با اشاره به اینکه توسعه حمل ونقل عمومی مطالبه جدی شهروندان است، تاکید کرد: در زمینه قطار شهری اقدامات خوبی انجام شده و قرارداد بی آرتی منعقد شده است و امروز نیز بخشی از ناوگان ترافیکی خریداری شده رونمایی می شود؛ با این حال ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به تنهایی از عهده شهرداری برنمی آید و نیازمند همراهی افراد و سازمان های دیگر هستیم.

صنایع و سازمان ها برای توسعه شهر همراه شهرداری باشند

احمد موالی زاده، فرماندار اهواز تصریح کرد: جمعیت و گستردگی که در اهواز وجود دارد معادل یک استان است و بیش از این نیازمند کار و فعالیت هستیم، طی دو سال اخیر تلاش های زیادی شد، اما به دلایل مختلف اهواز دارای مشکلات حمل ونقل زیادی است، در این خصوص باید نگاه خود را عوض کنیم.

وی اضافه کرد: پیگیری های زیادی از طریق وزارت کشور انجام شد تا بتوانیم این تجهیزات را تهیه و وارد اهواز کنیم با این حال این میزان تجهیزات برای اهواز بسیار اندک است، در حالی که در گذشته هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در اهواز فعال بو، امروز نزدیک به یک دهم این میزان اتوبوس در اهواز وجود دارد؛ انتظاری که مردم دارند، بسیار فراتر از وضعیت موجود است.

فرماندار اهواز با اشاره به گله مندی شهروندان اهوازی از سیستم حمل ونقل عمومی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از جابه جایی های مردم در سطح شهر با وسایل شخصی انجام می شود و کمتر شاهد استفاده از حمل ونقل عمومی هستیم، انتظار می رود صنایع، سازمان ها با تغییر نگاه و برنامه ریزی درست در همکاری با شهرداری اهواز کوشا باشند و به توسعه شهری کمک کنند تا بتوانیم در جامعه امیدآفرینی کنیم.

وی با اشاره به اینکه مشکلات شهری اهواز در سایر کلان شهرها وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه بی آرتی و مترو انجام شده است، قابل تقدیر است، با این حال باید به حد بالاتری برسیم و تا پایان سال شاهد رشد پروژه بی آرتی باشیم تا بتوانیم پاسخگوی شهروندان اهوازی باشیم.

نوسازی ۱۰۰ دستگاه تاکسی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره)

در ادامه مراسم جمال شیبه، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان تصریح کرد: یکی از اولویت ها و سیاست های کمیته امداد امام خمینی (ره) در چند سال اخیر، توانمندسازی خانواده های نیازمند است در خوزستان نیز سعی شد همگام با همه کشور این مسیر ادامه داشته باشد و با تلاش صورت گرفته، اتفاقات خوبی در وضعیت اشتغال این خانواده ها رخ داد، توجه به رفاه و آسایش شهروندان به تنهایی وظیفه شهرداری نیست، بلکه همه دستگاه ها به نحوی مکلف هستند تا در این مسیر شهرداری را همراهی کنند.

وی اضافه کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در راستای وظایف خود سال گذشته نوسازی ۱۰۰ تاکسی را پذیرفت که تعدادی از آن ها انجام و سایر بخش های آن نیز در حال انجام است برای سال جاری نیز ۱۰۰ تاکسی دیگر را نیز نوسازی خواهیم کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: زمانی که تاکسی ها نوسازی می شود سه اتفاق رخ می دهد، به نحوی که ظاهر شهر زیبا، اشتغال ایجاد و درآمد رانندگان تاکسی با توجه به کاهش هزینه ها افزایش می یابد.

برای تکمیل پروژه مترو با جدید تلاش شود

در ادامه علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان اظهار کرد: شهر اهواز وسعت زیادی دارد، باید تلاش کنیم تا بیش از این گسترش پیدا نکند، اتفاقاتی از نظر معماری باید در شهر رخ دهد و طراحی ها به گونه ای باشد که از انجام کارهای غیرقانونی جلوگیری شود، این امر نیازمند همراهی همه دست اندرکاران معماری و مهندسی شهری است.

وی افزود: باید تلاش کنیم اگر جریانی در شهر ایجاد می شود، شرایط سال های آینده از نظر خدمات شهری، آموزشی و بهداشتی نیز در آن دیده شود، چراکه یکی از علت های محرومیت در اهواز گستردگی و وسعت آن است که ارائه خدمات را با مشکل روبه رو می کند.

استاندار خوزستان با اشاره به اینکه عقب ماندگی اهواز به ویژه در حوزه حمل ونقل زیاد است، ادامه داد: کم کاری و کوتاهی های در گذشته روی هم تلنبار شده و وضعیت اهواز را بحرانی کرده است، متروی اهواز بسیار زمان برد با این حال با مهیا شدن شرایط و تأمین مالی باید تلاش شود تا هرچه سریع تر به بهره برداری رسد.

وی با تاکید بر استفاده از امکانات منطقه آزاد اروند برای توسعه شهری اهواز تصریح کرد: در حوزه نوسازی تاکسیرانی باید همه همکاری کنیم تا علاوه بر نوسازی ناوگان، رانندگان جدید نیز به تاکسیرانی اضافه شوند، علاوه بر آن رانندگان تاکسی شخصی نیز باید ساماندهی شوند و به خانواده ها آموزش داده شوند تا با توسعه حمل ونقل عمومی استفاده از آن نیز بیشتر شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.