بازدید سایت : ۴۸۷۳۵
| کد خبر ۵۷۵۲
کپی شد

تولید اتوبوس در کشور کاهش یافت

|

تین نیوز | تولید انواع اتوبوس در کشور 76.8 درصد کاهش یافته است.
براساس آمارهای رسمی تولید انواع اتوبوس در اسفند‌ ماه سال 92 با کاهش 76.8 درصدی از 56 دستگاه در اسفند ‌ماه سال 91 به 13 دستگاه کاهش یافته است.
در این مدت تولید انواع اتوبوس در شرکت ایران خودرو دیزل با افت صد‌درصدی از شش دستگاه در اسفند‌ ماه سال 91 به صفر رسیده است.
تولید انواع اتوبوس در شرکت رانیران نیز با کاهش صددرصدی از 20 دستگاه در اسفند ‌ماه سال 91 به صفر رسیده است.
در این مدت تولید انواع اتوبوس در شرکت عقاب افشان با افت 53.8 درصدی از 26 دستگاه در اسفند ماه 91 به 12 دستگاه کاهش یافته است.
تولید انواع اتوبوس در شرکت آکیا دویچ نیز با کاهش صد‌درصدی از چهار دستگاه در اسفند ماه 91 به صفر رسیده است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.