بازدید سایت : ۶۷۴۴۹

برنامه تازه برای متقاضیان پژو پارس؛ خیال مشتریان راحت شد/ سوگلی جدید ایران خودرو در راه بازار

اطلاعات کدال نشان می دهد ایران خودرو بی سر و صدا مشغول جبران افت تولید خانواده پژو است.

برنامه تازه برای متقاضیان پژو پارس؛ خیال مشتریان راحت شد/ سوگلی جدید ایران خودرو در راه بازار
تین نیوز |

اطلاعات کدال نشان می دهد ایران خودرو بی سر و صدا مشغول جبران افت تولید خانواده پژو است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، تولید گروه سورن در پایان مرداد سال جاری به نسبت مدت مشابه سال گذشته رشد حدود ۷۵ درصدی را به خود می بیند. ایران خودرویی ها در پایان دومین ماه از تابستان امسال در مجموع حول و حوش ۳۶ هزار و ۳۵۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کرده اند. این تیراژ در مقایسه با مرداد ۱۴۰۲ از رشد نزدیک به ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاهی حکایت دارد.

آبی های جاده مخصوص در پایان مرداد سال گذشته در مجموع حدود ۲۰ هزار و ۹۰۰ دستگاه انواع سورن تولید کردند. ایران خودرویی ها بعد از حذف خانواده پژو ۲۰۶ و همچنین پژو پارس با افت تیراژ تولید روبرو شدند و نتوانستند نمودار تولید خود را افزایشی کنند. بررسی های اقتصادنیوز نشان می دهد در میان محصولات حاضر در سبد محصولاتی این خودروساز در پایان پنجمین ماه از سال جاری به رغم اینکه همچنان خانواده پژو در صدر جدول تولید قرار دارد، اما تولید انواع پژو کاهشی حول و حوش ۳۸ درصدی را به خود دیده است.

خانواده سورن بعد از خانواده پژو رکورددار بیشترین تیراژ تولید است. نکته ای که درباره خانواده سورن جلب توجه می کند این است که خانواده خودرویی یاد شده بیشترین رشد تولید را در پایان مرداد ۱۴۰۳ به نام خود ثبت کرده است. این در حالیست که هیچ یک از محصولات تولیدی ایران خودرو در بازه زمانی یاد شده نتوانستند رشد حدود ۷۵ درصدی را تجربه کنند. به گزارش اقتصادنیوز، به نظر می رسد ایران خودرویی ها حساب ویژه ای روی تولید خانواده سورن باز کرده و تلاش می کنند افت تولید گروه پژو را با رشد تولید گروه سورن به نوعی جبران کنند. ایده ای که تا حدی موفق بوده و توانسته در مجموع نمودار تولید ایران خودرویی ها را صعودی کند.

ایران خودرویی ها برای اینکه بتوانند خانواده سورن را در سبد محصولاتی خود حذف کنند مجبور شدند تغییراتی در اعضای این خانواده خودرویی داده و آنها را با استانداردهای جدید تکلیفی سازمان ملی استاندارد منطبق کنند. آبی های جاده مخصوص در حال حاضر سورن پلاس با موتور XU7P، سورن بنرینی با موتور EF7 و همچنین سورن دوگانه سوز با موتور EF7 را در خطوط تولید دارند. سورن پلاس با موتور XU7P بعد از حذف پژو پارس تبدیل به گزینه اول ایران خودرو برای واگذاری به مشتریان پژو پارس شد.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص برای به دست آوردن دل مشتریان پژو پارس حتی حاضر شد سورن پلاس بنزینی را به صورت قسطی واگذار کند. حال این سوال مطرح است که دلیل رشد حدود ۷۵ درصدی خانواده سورن، ایده جایگزین پژو پارس است؟ این احتمال وجود دارد که پس از واگذاری سورن به متقاضیان پژو پارس به تدریج شاهد کاهش تیراژ سورن باشیم. البته ایران خودرویی ها در جدیدترین طرح فروش خود نیز سورن پلاس بنزینی را به صورت گسترده عرضه کردند.

بررسی های اقتصادنیوز نشان می دهد آن طور که اطلاعات طرح فروش حکایت می کند سورن رکورددار عرضه در جدیدترین طرح فروش این خودروساز است. آبی های جاده مخصوص قصد دارند در مجموع حدود ۴۳ هزار دستگاه انواع سورن را از مسیر این طرح فروش در قالب فروش فوق العاده و پیش فروش روانه بازار کنند. بنابراین خیال متقاضیان سورن راحت باشد که ایران خودرو حساب ویژه ای روی اعضای این خانواده خودرویی باز کرده و قصد ندارد به این زودی ها تیراژ تولید سورن را پایین بیاورد. می توان گفت سورن تبدیل به سوگلی جدید ایران خودرو شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.