بازدید سایت : ۹۷۰۰۴

چه تعداد خودروی برقی وارد خیابان های کشور می شود؟

حدود ۸ هزار خودروی وارداتی برقی آماده عرضه است.

چه تعداد خودروی برقی وارد خیابان های کشور می شود؟
تین نیوز |

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اعلام این خبر که حدود ۸ هزار خودروی وارداتی برقی آماده عرضه است، گفت: شرکت های واردکننده خودرو برقی می توانند خارج از سامانه جدیدی که برای فروش خودروهای برقی باز شده، خودرو بفروشند، اما بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند در سامانه خودرو بفروشند و بر قیمت هم نظارت وجود داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، مهدی ضیغمی، مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت گفت: عرضه خودروهای برقی تسهیل شده و قواعدی که برای فروش خودروهای وارداتی عادی مطرح بود، برای ماشین های برقی برداشته شده است.

ضیغمی توضیح داد: شرایطی مانند این که خریدار فقط شخص حقیقی باشد حذف شده و حقوقی ها هم می توانند خودروی برقی بخرند، بحث پلاک فعال هم دیگر مسئله نیست و هر فردی می تواند ثبت نام کند و خودرو دریافت کند.

وی اضافه کرد: بحث بلوکه کردن پول به این دلیل که بحث دلالی و همچنین این موضوع که افراد همین جوری ثبت نام کنند و صف طولانی تشکیل شود و به دنبال آن افرادی که واقعا ماشین نیاز دارند نتوانند خرید کنند، در این مسیر شکل نگیرد، برقرار است و البته حداقل میزان بلوکه کردن پول برای خرید خودروهای برقی تعیین شده است.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در مورد آزادسازی قیمت گذاری خودروهای برقی نیز گفت: خودروهای برقی وارداتی از حالت انحصاری خارج شده است و بر همین اساس می تواند قیمت گذاری نداشته باشد، اما با توجه به شرایطی که وجود دارد نظارت سازمان حمایت برقرار است؛ ضمن این که بعضی از شرکت ها ترجیح می دهند که برای خودروهای وارداتی شان قیمت گذاری صورت بگیرد.

به گفته ضیغمی، شرکت های واردکننده خودرو برقی می توانند خارج از سامانه جدیدی که برای فروش خودروهای برقی باز شده، خودرو بفروشند، اما بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند در سامانه خودرو بفروشند و بر قیمت هم نظارت وجود داشته باشد.

معاون وزیر صمت در مورد میزان استقبال از خودروهای برقی در اولین مرحله عرضه نیز گفت: استقبال از خودروهای برقی در شرایطی که متقاضیان حق انتخاب خودروی بنزینی هم داشتند، خیلی خوب بود، انتخاب بیش از ۶۰۰ دستگاه خودرو برقی در مقایسه با انتظاری که ما داشتیم، عدد خوبی بوده است.

وی عنوان کرد: در شرایطی که افرادی که قبلا در سامانه ثبت نام کرده اند، منتظر هستند که خودروی بنزینی خاصی وارد شود و بیشتر دنبال سود هم هستند، استقبال خوبی از خودروهای برقی شد.

مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت بیان کرد: حدود ۷ تا ۸ هزار خودروی وارداتی برقی آماده عرضه در سامانه جدیدی است که مختص خودروهای برقی راه اندازی شده است.

ضیغمی در پایان تاکید کرد: برخی به دنبال خودروهای وارداتی خاص هستند، اما ما برای کل مردم خودرو وارد می کنیم و ملاحظه ای نداریم که برای گروه خاصی خودرو وارد کنیم. هر چقدر خودرو عادی وارد شود و در سامانه متقاضی نداشته باشد در سامانه مازاد عرضه خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • 12345 پاسخ

    اگه واقان به فکر مردم هستیدبایدثبت نام همیشگی باشد تا افراد سودجو شرکت نکنند تاگیر مصرف کننده با قیمت مناسب وقتی موعد وتاریخ درج می‌شود یعنی مامیخاهیم خودمان سودکنیم وهرکس که پولش آماده باشد