بازدید سایت : ۷۲۲۷۵

◄ رانندگان کامیون مراقب این 3 روش کلاهبرداری باشند؛ هشدار خانم کارشناس!

خانم نظری کارشناس بازار کامیون، 3 مورد از شیوه های تقلب در معاملات ماشین سنگین را برای رانندگان کامیون بیان کرده است که اسیر متقلبان نشوند.

 رانندگان کامیون مراقب این 3 روش کلاهبرداری باشند؛ هشدار خانم کارشناس!
تین نیوز |

خانم نظری کارشناس بازار کامیون، 3 مورد از شیوه های تقلب در معاملات ماشین سنگین را برای رانندگان کامیون بیان کرده است که اسیر متقلبان نشوند.

به گزارش تین نیوز، خرید و فروش کامیون بدون آگاهی از شیوه های متقلبانه ای که در بازار وجود دارد می تواند سرمایه رانندگان کامیون را به خطر اندازد. شاید تصور کنید می توان به سادگی از حقه های کلاه برداران خلاص شد اما باید بدانید شیوه هایی که متقلبان به کار می برند هر روز ابعاد تازه ای به خود می گیرد. در ادامه 3 روش کلاهبرداری از رانندگان کامیون را در بازار ماشین سنگین از زبان خانم الهام نظری کارشناس معاملات بازار کامیون و مدیرعامل شرکت دیزلیران مرور می کنیم. شایان ذکر است این مطلب در صفحه اینستاگرام وی منعکس شده است.

1. فروش کامیون های وارداتی به 10 نفر!

خریداران کامیون های خارجی وارداتی به این نکته توجه کنند که ممکن است کلاهبرداران کامیون مورد نظر را علاوه بر آنها و در واقع پیش از آنها با خریداران دیگری هم قولنامه کرده باشند. پلاک و اسناد مالکیت این کامیون ها پیش از سند رسمی و نصب پلاک چندان شفاف نیست و امکان کلاهبرداری را به سواستفاده کنندگان می دهد. بنابراین برای خرید کامیون وارداتی حتما دقت بیشتری داشته باشید و با افراد و شرکت های معتبر و شناخته شده بازار معامله کنید.

الهام نظری مدیرعامل دیزلیران

2. ضرورت استعلام تخلفات قبل از پرداخت مالی

خریداران قبل از انجام هر گونه پرداخت مالی به فروشنده حتما باید استعلام تخلفات و مفاصاحساب های قانونی را از فروشنده طلب و رویت کنند. اگر اولین معامله خود را پشت سر می گذارید بهتر است این کار توسط فردی باتجربه ای انجام شود که بعدا دچار مشکل پلاک کردن کامیون و طی کردن روند شکایت و دادگاه نشوید.

3. استفاده از روغن های خاص و خاک اره برای پوشش عیوب فنی!

کلاهبرداران می توانند با استفاده از روغن های خاص و غلیظ اشکالات موتور را پنهان کنند. این روغن ها دود کردن کامیون را پنهان می کنند. ضمنا ریختن خاک اره در دیفرانسیل معیوب کامیون نیز از صداهایی که این بخش از خودرو ایجاد می کند، برای مدتی جلوگیری می کند. چنانچه می خواهید اسیر این ترفندهای متقلبانه نشوید، حتما کامیون را به رویت و بازدید فنی توسط یک تعمیرکار خبره برسانید.

انتهای پیام

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.

  • اسماعیل عطاری پاسخ

    خانوم نظری حمل ونقل جاده ای تبدیل شده به حمل ونقل روانی نه جاده نه امنیت نه حمایت نه سوخت نه کرایه به موقع والاه رانندهای جاده استراحت واسایش ندارند