| کد خبر: 255595 |

واردات خودروهای کارکرده، داروی فرسودگی ناوگان اتوبوس رانی؛

مزایای طرح واردات خودروهای کارکرده برای مالکان اتوبوس

واردات خودروهای کارکرده این هفته در مجلس تصویب شد. با این حال همانند همیشه، این طرح مورد انتقاد مصطفی میرسلیم بوده است.

تین نیوز

واردات خودروهای کارکرده این هفته در مجلس تصویب شد. با این حال همانند همیشه، این طرح مورد انتقاد مصطفی میرسلیم بوده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از دیجایتو ، در طی هفته گذشته، شاهد دو اتفاق تاثیرگذار بر بازار خودرو کشور بودیم. نخستین اتفاق استیضاح وزیر صمت بود که سکان این وزارتخانه را از فاطمی امین گرفت. دومین اتفاق اما تصویب طرح واردات خودروهای کارکرده در مجلس بود. در صورتی که این طرح به تایید شورای نگهبان برسد، هر فرد می تواند یک خودرو کارکرده با سن کمتر از 5 سال را وارد کند.

به نظر می رسد تصویب این طرح در مجلس از هم اکنون تاثیر خود را بر بازار گذاشته است. قیمت ها در مقایسه با هفته های گذشته اندکی کاهش داشته اند. بدیهی است در زمان اجرایی شدن این طرح، قیمت ها بار دیگر کاهش خواهند یافت چرا که تقاضا برای خرید خودروهای داخلی افت می کند.

تصویب طرح واردات خودروهای کارکرده، سبب شد تا صدای برخی مخالفان بلند شود. از جمله این مخالفان مصطفی میرسلیم نماینده تهران است که به دلیل حمایت دائمی از صنایع خودروسازی شناخته شده است. او که تاکنون چندین پست اجرایی در شرکت های خودروسازی داشته است، بارها با اظهارنظرهای عجیب خود حواشی گوناگونی را ایجاد کرده است. او در واکنش به تصویب طرح واردات خودروهای دست دوم، این طرح را عوام فریبی خواند و خواستار تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی شد.

مزایای طرح واردات خودروهای کارکرده برای مالکان اتوبوس

جالب است که همین طرح می تواند باعث تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی شود. از زمان اجرای طرح واردات خودروهای کارکرده سنگین به کشور، بسیاری از کامیون های فرسوده اسقاط شده اند. به جای این کامیون های مسن و فرسوده شاهد ورود انواع کشنده های اروپایی بوده ایم که از نظر مشخصات فنی و ایمنی، بسیار بهتر از کامیون های فرسوده هستند. این طرح با وجود ایرادات مختلف، موفق شده است تا بخشی کوچک از فشار بر ناوگان حمل و نقل فرسوده را کاهش دهد.

وضعیت ناوگان حمل و نقل عمومی در بخش اتوبوسرانی درون شهری و برون شهری بسیار وخیم تر است. آمارهای مختلف از فرسودگی 80 درصدی اتوبوس های پایتخت حکایت دارند. این آمار در سایر شهرهای بزرگ نیز تفاوت خاصی با تهران ندارد. شبکه اتوبوسرانی برون شهری نیز شاهد فرسودگی بیش از 70 درصد است. بنابراین به سادگی و واردات خودروهای کارکرده سنگین و جدید، می توان این ناوگان فرسوده را تا بخشی نوسازی کرد. اجرایی شدن این طرح علاوه بر کاهش قیمت های نجومی در بازار خودروهای سبک و سنگین، موجب دسترسی مشتریان ایرانی به خودروهایی خواهد شد که تا امروز از وجود آن ها محروم بوده اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.