بازدید سایت : ۱۸۶۰۳۹

۱۲ هزار میلیارد ریال هزینه نگهداری و تجهیز راه های خراسان جنوبی طی ۸ ماه

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: در هشت ماه ابتدای امسال درآمد خراسان جنوبی از محل عوارض راه ها ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده در حالی که در این مدت ۱۲ هزار میلیارد ریال در راه های استان هزینه شده است.

تین نیوز |

​مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: در هشت ماه ابتدای امسال درآمد خراسان جنوبی از محل عوارض راه ها ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده در حالی که در این مدت ۱۲ هزار میلیارد ریال در راه های استان هزینه شده است.

​به گزارش  تین نیوز به نقل از تسنیم ، مراسم گرامیداشت هفته راهداری و حمل و نقل خراسان جنوبی با حضور معاون استاندار،   مدیران استانی و رانندگان و شرکت های حمل و نقل برگزار و از فعالان حوزه حمل و نقل و راهداران نمونه، کارکنان نمونه و شرکت های حمل و نقل نمونه استان قدردانی شد.

 

برای نگهداری راه های کشور، 600 همت در سال نیاز است

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در این مراسم با بیان اینکه براساس استانداردهای بین المللی برای نگهداری راه های کشور،  600 همت در سال نیاز است ادامه داد: این در حالی است که از محل منابع مختلف اعتباری تنها 40 همت سالانه اعتبار داریم که واقعا با این اعتبار نگهداری راه ها کار سختی است.

عباس ادیبان با اشاره به وجود 2 هزار 793 کیلومتر آزادراه،  19 هزار و 894 کیلومتر بزرگراه، 25 هزار و 271 کیلومتر راه اصلی، یادآور شد: 27 هزار و 901 کیلومتر راه فرعی و 116 هزار کیلومتر راه روستایی در کشور وجود دارد که  ارزش تخمینی این میزان راه  در حال حاضر هفت هزار همت است.

وی تاکید کرد: خصوصیاتی که پس از آن نیز در تمامی این سال ها با همه فراز و فرودهای اقتصادی در ایران، فعالان حمل و نقل و رانندگان شریف کشور، آنها را حفظ کرده و همراه دولت و ملت بوده اند.

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با بیان اینکه راهداران رگ حیاتی تردد رانندگان را با تلاش جهادی خود فراهم می کنند، بیان کرد: راهداران سرباز خدمت مقدم سازمان حمل و نقل و راهداری کشور هستند و سالانه شاهد مصدومیت تعداد زیادی از این بزرگواران هستیم .

12هزار میلیارد ریال هزینه راه های استان در 8 ماه اول سال

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به اینکه تمام اعتبارات اتمام درآمد از محل افزایش عوارض حمل و نقل در زمینه بهسازی راه های کشور هزینه می شود خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در هشت ماه ابتدای امسال درآمد استان از محل عوارض راه ها 2 هزار و 500 میلیارد ریال بوده در حالی که در این مدت 12 هزار میلیارد ریال در راه های استان هزینه شده است.

ادیبان با اشاره به اینکه  سال گذشته هدف ما در زمینه روکش آسفالت تقویتی سه هزار و 500 کیلومتر بود که تحقق آن چهار هزار و 212 کیلومتر بوده و رشد 120 درصدی داشته است، ادامه داد: در سال جاری هدف ما اجرای چهار هزار کیلومتر روکش آسفالت تقویتی بوده که در 6 ماه نخست امسال چهار هزار و 710 کیلومتر اجرا شده که 118 تحقق عملکرد آنهم در نیمه نخست امسال داشتیم.

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور یادآور شد: سال جاری چهار هزار و 500 کیلومتر تعهد لکه گیری داشته ایم که در 6 ماه نخست امسال 6 هزار و 227 کیلومتر محقق شده است.

تحقق 94 درصدی آسفالت راه های استان در سال 1401

وی با اشاره به روکش آسفالت حفاظتی در راه های استان گفت: در سال 1401 سه هزار و 500 کیلومتر هدف گذاری داشته ایم که سه هزار و 250 کیلومتر اجرا و 94 درصد تعهد سازمان محقق شده است.

ادیبان عنوان کرد:  در سال جاری هم چهار هزار کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی در برنامه داشتیم که در 6 ماه ابتدایی امسال 6 هزار و 260 کیلومتر محقق شده است.

مدیرکل منابع انسانی، پشتیبانی و رفاه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به نوسازی ماشین آلات مختلف حمل و نقل جاده ای کشور، خاطرنشان کرد: در زمینه راه روستای هم در سال جاری ساخت 2 هزار و 700 کیلومتر راه را در برنامه داشتیم که تاکنون 2 هزار و 200 کیلومتر آن ساخته شده است.

وی عنوان کرد: واقعا رانندگان و بخش حمل و نقل عمومی استان در اربعین حسینی سنگ تمام گذاشتند و ایثار و از خود گذشتگی آنان قابل تقدیر است.

960 کیلومتر روکش آسفالت در سال گذشته

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: هفته راهداری و حمل و نقل بزرگداشت تلاش و خدمات تمام همکارانمان و بازوان اجرایی ما و  بخش خصوصی است.

اسداله جلال زاده افزود: در یک سال گذشته 960 کیلومتر روکش آسفالت در محورهای استان انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی با تقدیر از رانندگانی که در ایام اربعین برای خدمت رسانی به زائران حسینی سنگ تمام گذاشتند یادآور شد: 176 کامیون در این ایام خدمات رسانی کردند.

وی با اشاره به کمبود ناوگان حمل  و نقل در استان  ادامه داد: 280 کارت هوشمند در ناوگان مسافری استان  داریم که فقط  140  کارت قابلیت خروج از استان دارند اما 205 سرویس در روز شهادت امام  رضا(ع) فقط از مشهد به بیرجند آمده است.

جلال زاده با بیان  اشاره به اینکه  خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است ادامه داد: از نظر سطح خدمات دهی نخستین استان کشور هستیم و خدمات دو سال اخیر در خراسان جنوبی بی نظیر و خاص  بوده است.

573کیلومتر باند دوم راه در خراسان جنوبی در حال ساخت است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر 573 کیلومتر باند دوم راه با پیشرفت متوسط 37 درصد در دست اجراست که امیدواریم به سرعت عملیاتی شود.

علیرضا عباس زاده  با بیان اینکه برای تکمیل و بهره برداری این تعداد پروژه در دست اجرا به 60 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم، ادامه داد: در هفته دولت امسال 44 کیلومتر باند دوم به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی 84 کیلومتر نیز آغاز شد.

وی به نقش بی بدیل خانواده بزرگ حمل و نقل و تمام حوزه های وابسته به آن در کشور اشاره و گفت: اقدامات رانندگان و فعالان حوزه حمل و نقل که مسیر توسعه استان و ارائه خدمات به مردم را  هموارتر می کنند قابل تقدیر است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات دولت در 2 سال اخیر در حوزه حمل و نقل و راه قابل یادآور شد: با روی کار آمدن دولت انقلابی سیزدهم زیرساخت حوزه راه که در گذشته مغفول مانده بود، مورد توجه جدی قرار گرفت.

150کیلومتر باند دوم راه طی 2 سال گذشته در استان افتتاح شده است

عباس زاده افزود: در این 2 سال گذشته 150 کیلومتر باند دوم راه در استان افتتاح شده که امیدواریم تا پایان سال 120 کیلومتر دیگر هم آماده بهره برداری قرار گیرد.

وی با اشاره به  از افتتاح 270 کیلومتر راه دوبانده در دولت سیزدهم را اقدامی بزرگ ادامه داد:  رتبه برتر کشوری را در تحویل باندهای دوم را کسب کردیم که نوید خوبی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه 150 کیلومتر راه روستایی هم در 2 سال گذشته احداث و تحویل مردم شده است، خاطرنشان کرد: حوزه راه جزو گران ترین و با هزینه ترین کالاها و  خدمات در کشور است.عباس زاده با اشاره به گره گشایی دولت در زمینه راه آهن خراسان جنوبی هم گفت: طرح بزرگ راه آهن شرق یکی از اقدامات قابل توجه و هدیه بزرگ دولت به مردم شرق کشور به ویژه خراسان جنوبی است.

راه آهن ابر پروژه ریلی کشور، بر روی خط راه اندازی

وی افزود: آخرین جلسه رئیس جمهور با وزرا و معاونین مربوطه در چند روز گذشته پیرامون پروژه ریلی شرق کشور بود که پروژه زاهدان - بیرجند - مشهد در حال حاضر جزو بزرگ ترین پروژه ریلی کشور بشمار می رود.

عباس زاده با تاکید بر اینکه دولت بر اتمام پروژه راه آهن خراسان جنوبی مصمم است، گفت: راهکارهای لازم برای تامین مالی پروژه و پیمانکاران آن مشخص شده که خود نشان دهنده عزم دولت برای اتمام پروژه راه آهن است.

وی با اشاره به اینکه قطعه بیرجند - قاین - یونسی پیشرفت قابل توجهی دارد و از آنجایی که ما جزو معدود مراکز استانی هستیم، ابراز امیدواری کرد: به خط ریلی متصل نیستیم امیدواریم تا 2 سال آینده به بهره برداری برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ارزش اقتصادی و تحولی که راه آهن شرق برای خراسان جنوبی و کشور دارد گفت: این طرح مهم تحول بزرگ زیرساختی و اقتصادی را در منطقه رقم خواهد زد.

عباس زاده بیان کرد: بی نقص ترین خدمات را همکاران ما در حوزه حمل و نقل ارائه می دهند به ویژه در ایام اربعین و پایان صفر که لازم است از تلاش و همت بالای آنها  قدردانی کنیم.

وی گفت: تا 2 ماه آینده عملیات اجرایی خط انتقال فرآورده نفتی که مصوبه شورای اقتصاد را  اخذ کرده، آغاز شود و در حال حاضر به دلیل نبود خط انتقال فرآورده نفتی زحمت حمل فرآورده های نفتی را رانندگان بزرگوار می کشند.

سال 1400عوارض جاده ای از چهار به 9درصد افزایش یافت

رییس انجمن صنفی کارفرمایان شرکت های حمل و نقل کالای شهرستان بیرجند نیز در این مراسم گفت: دی سال 1400 عوارض جاده ای از چهار به 9 درصد افزایش یافت که درخواست ما این است این افزایش عوارض در جاده ها هزینه شود.

علی کریم پور افزود: رانندگان از وضعیت برخی جاده های استان و کشور گلایه مند هستند که باید در راستای رفاه آنان ارتقا یابد.

وی با بیان اینکه  رانندگان در تمامی میدان ها پای کار هستند و لازم است مشکل سوخت رانندگان با پیگیری مسئولان رفع شود و افزایش یابد، ادامه داد:  همچنین با کمبود ناوگان حمل و نقل در استان مواجه هستیم که باید در این زمینه تسهیلات اختصاص یابد.

40شرکت مسافربری در استان فعال است

رییس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان شرکت های حمل و نقل مسافر خراسان جنوبی نیز گفت: 40 شرکت مسافربری در استان فعال است.

علی دلاکه افزود: در خراسان جنوبی به دلیل استقبال کم، بخش حمل و نقل مسافر صرفه اقتصادی ندارد.

وی بیان کرد: درخواست ما این است که معاونت عمرانی استانداری جلسه موردی و تخصصی برای بررسی مشکلات بخش حمل و نقل کالا و مسافر برگزار کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.