سقوط «دنا» به دره در جاده چالوس/ ۳ نفر کشته شدند
راننده با سرعت غیرمجاز در حال حرکت بوده و به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، از جاده منحرف شده است. در پی این حادثه ۳ نفر از سرنشینان در محل جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر مصدوم شد که اقدامات امدادی برای وی انجام گرفته است.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سردار احمد کرمی اسد در بیان جزییات بیشتر گفت: ساعت۵ بامداد امروز یک دستگاه سواری دنا در انتهای حوزه استان البرز و ورودی حوزه استان مازندران (جاده چالوس)، به دلیل بی توجهی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و تخطی از سرعت مطمئنه، از مسیر اصلی خارج شد و به داخل دره سقوط کرد.
وی افزود: برابر بررسی های اولیه، راننده با سرعت غیرمجاز در حال حرکت بوده و به دلیل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، از جاده منحرف شده است. در پی این حادثه ۳ نفر از سرنشینان در محل جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر مصدوم شد که اقدامات امدادی برای وی انجام گرفته است.
رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به انتشار فیلم این حادثه تصریح کرد: تصاویر ثبت شده از صحنه سانحه، گویای شدت برخورد و تبعات جبران ناپذیر بی توجهی به مقررات است. این مستند باید به عنوان هشداری جدی برای تمامی رانندگان مورد توجه قرار گیرد.
سردار کرمی اسد تأکید کرد: کارشناسان پلیس راه در حال بررسی دقیق ابعاد این حادثه هستند تا جزئیات تکمیلی اعلام شود.
وی با اشاره به شرایط خاص محورهای کوهستانی از جمله جاده چالوس خاطرنشان کرد: در چنین مسیرهایی، به ویژه در ساعات ابتدایی صبح، احتمال یخ زدگی سطح راه، کاهش دید و لغزندگی وجود دارد و کوچک ترین بی احتیاطی یا بی توجهی به هشدارهای پلیس می تواند جان راننده و سرنشینان را به خطر بیندازد.
سردار کرمی اسد در پایان تأکید کرد: پلیس با رانندگانی که با سرعت های بالا و رفتارهای پرخطر امنیت جاده ها را به مخاطره می اندازند، بدون اغماض برخورد خواهد کرد. هدف پلیس صرفاً اعمال قانون نیست، بلکه صیانت از جان هموطنان و پیشگیری از تکرار چنین حوادث تلخی است.