بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۹۶۹۸۰
کپی شد

تکذیب خبر خرابکاری در مسیر قطار «زاهدان - تهران»

روابط عمومی قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق، خبر منتشر شده در برخی شبکه های مجازی در خصوص علت خروج قطار «زاهدان- تهران» از ریل را تکذیب کرد.

تکذیب خبر خرابکاری در مسیر قطار «زاهدان - تهران»
تین نیوز |

روابط عمومی قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق، خبر منتشر شده در برخی شبکه های مجازی در خصوص علت خروج قطار «زاهدان- تهران» از ریل را تکذیب کرد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی قرارگاه منطقه ای قدس جنوب شرق، خبر منتشر شده در برخی شبکه های مجازی در خصوص علت خروج قطار «زاهدان- تهران» از ریل را تکذیب کرد.

دراین اطلاعیه آمده است: با توجه به حضور تیم های تامین در طول مسیر راه آهن، در حادثه خروج این قطارهیچ اقدام خرابکارانه ای همچون بمب گذاری از سوی گروهک های تروریستی انجام نشده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.