بازدید سایت : ۱۴۵۲۷۸
| کد خبر ۱۸۷۲۲۸
کپی شد

مصدومیت یک نفر در تصادف موتورسیکلت و اتوبوس بی‌آرتی

برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با اتوبوس تندرو (بی.آر.تی) در خیابان انقلاب اسلامی تهران روز شنبه حادثه ساز شد به طوری که به نقل از مسئولان متولی یک مصدوم برجاگذاشته است.

مصدومیت یک نفر در تصادف موتورسیکلت و اتوبوس بی‌آرتی
تین نیوز |

برخورد یک دستگاه موتورسیکلت با اتوبوس تندرو (بی.آر.تی) در خیابان انقلاب اسلامی تهران روز شنبه حادثه ساز شد به طوری که به نقل از مسئولان متولی یک مصدوم برجاگذاشته است.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایرنا موتورسیکلت در این حادثه زیرچرخ های اتوبوس گیرکرده بود که با تلاش آتش نشانان خارج شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران با تایید این حادثه گفت که موتورسوار جوانی حدود 30 ساله بوده که به علت مصدومیت روانه بیمارستان شده است.

سید جلال ملکی افزود: این حادثه ساعت 11:20 حوالی دانشگاه تهران رخ داد.

به گفته وی، آتش نشانان، موتورسیکلت را که زیر اتوبوس گیرکرده بود خارج کردند و محل ایمن سازی شد.

ورود هرگونه وسیله نقلیه به غیر از وسایل امدادی در مسیر اتوبوس های تندرو یا همان خط ویژه پایتخت ممنوع است.

ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.