| کد خبر: 222831 |

اتوبوس‌های جدید به ناوگان افزوده می‌شود

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، از زمان ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت خبر داد.

تین نیوز

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، از زمان ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت خبر داد.

به گزارش تین نیوز، محمود ترفع، در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح وضعیت اتوبوسرانی تهران پرداخت و با اشاره به قرارداد خرید ۲۵۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس جدید با یک خودروساز داخلی و رونمایی از ورود ۱۰۰ دستگاه از این مینی بوس ها و اتوبوس ها در هفته‌های گذشته، درباره اینکه این اتوبوس‌ها و مینی بوس‌ها در حال حاضر در کدامیک از خطوط در حال خدمت‌رسانی هستند، اظهار داشت: طی این مدت در حال نصب دستگاه های جی پی اس، کارتخوان، استیکرهای خط و قیمت بر روی این اتوبوس ها و مینی بوس های بوده ایم، ضمن اینکه این دستگاه ها باید شماره گذاری می‌شدند.

اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های جدید این هفته به ناوگان افزوده می‌شوند

وی از ورود اتوبوس‌ها و مینی‌بوس‌های جدید طی این هفته به ناوگان خبر داد و گفت: در خطوطی که ناوگان بسیار فرسوده بود، این دستگاه های جدید افزوده می‌شوند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، در خصوص نحوه به کارگیری مینی بوس‌های خریداری شده نیز توضیح داد: در ۷ خطی که تقاضای سفر پایینی داشتند و یا معبر مناسبی برای حرکت اتوبوس وجود نداشت مثل خط جماران و درکه این مینی بوس‌ها به کار گرفته می‌شوند.

سهم یک سومی اتوبوسرانی از اوراق مشارکت سال ۹۸

وی در خصوص سهم اتوبوسرانی از ۱۵۰۰ میلیارد اوراق مشارکت نیز گفت: طبق توافقات صورت گرفته باید ۵۰۰ میلیارد از این پول به شرکت واحد اختصاص یابد، این پول به تدریج آزاد می‌شود و ما در نظر داریم که این پول را در ردیف خرید ناوگان حمل و نقل عمومی قرار دهیم.

قیمت تمام‌شده هر اتوبوس چیزی حدود ۳ میلیارد

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، با اشاره به اینکه در قرارداد قبلی خرید اتوبوس، قیمت تمام شده هر دستگاه اتوبوس تک کابین بیش از ٣ میلیارد تومان برای ما تمام شد، افزود: با توجه به کاهش نرخ ارز طی این مدت امیدوارم بتوانیم اتوبوس‌های جدید را با همین قیمت یا کمی پایین تر بخریم.

کاهش مسافران اتوبوس به کمتر از یک سوم

وی، تحریم های ظالمانه، افزایش نرخ ارز و تورم داخلی را برای حمل و نقل عمومی بسیار سنگین دانست و اظهار داشت: شیوع کرونا مزید بر این موارد بوده چرا که توصیه های بهداشتی بر استفاده حداقلی از حمل و نقل عمومی تاکید داشتند و این مساله، باعث کاهش مسافر اتوبوس از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به ۳۰۰ هزار نفر شد.

اتوبوسرانی دیگر درآمدزا نیست

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی و حومه تهران، تاکید کرد: در این شرایط این سازمان نه تنها درآمدزا نیست بلکه حتی توان پرداخت حقوق ناظران خطوط را هم ندارد.

پایان تعهد ۱۰ ساله اتوبوس‌های بخش خصوصی در تهران

ترفع با اشاره به پایان تعهد ۱۰ ساله اتوبوس‌های بخش خصوصی برای خدمت رسانی در سطح شهر تهران، اظهار داشت: اتوبوس های بخش خصوصی که از سال ٨۵ با ۸۲.۵ درصد یارانه به بخش خصوصی واگذار شد، در شرایط حاضر دیگر دخل و خرجشان یکی نیست، و مالکین این اتوبوس‌ها درخواست آزاد شدن خودروهایشان را به ما می‌دهند.

وی ادامه داد: طبق مصوبه سال ۸۵ این شرکت‌ها برای خرید اتوبوس هایشان ۱۷.۵ درصد آورده داشتند و در ازای ۱۰ سال کار در خطوط اتوبوسرانی می‌توانند برای خارج شدن از خطوط اقدام کنند و در این مدت هم با درخواست ما به فعالیت خود ادامه داده‌اند، ولی با توجه به تورم بی‌سابقه دیگر توان راضی نگه داشتن آنها را هم نداریم.

ترفع با بیان اینکه متوسط عمر ناوگان در بخش خصوصی ۱۳.۵ سال برآورد شده است، گفت: هزینه‌های نگه‌داری اتوبوس‌ها آنچنان سنگین شده است که اتوبوس‌داران ترجیح می‌دهند، اتوبوس‌شان را به مراکز اسقاط بفروشند.

وی ادامه داد: با توجه به روند خروج اتوبوس‌های بخش خصوصی از دایره خدمت رسانی در تهران، در سال ۱۴۰۰ با مشکل جدی در این حوزه مواجه خواهیم شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

اخبار مرتبط

خواندنی ها

ارسال نظر

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.

  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.

  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.

  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.