◄ هوشمندسازی عملیات بهره برداری نیازمند تصمیم مشترک بخش خصوصی و راه آهن است
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی عملیات بهرهبرداری، اظهار کرد: بخش خصوصی و راه آهن توافق دارند که عملیات بهرهبرداری شبکه ریلیباید هوشمند شود؛ اما اینکه چگونه و از کجا شروع کنیم هنوز مشخص نیست.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل ریلی با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی عملیات بهره برداری، اظهار کرد: بخش خصوصی و راه آهن توافق دارند که عملیات بهره برداری شبکه ریلی باید هوشمند شود.
سبحان نظری تصریح کرد: هر دو طرف موافق هستیم که عملیات بهره برداری شبکه ریلی همچنان سنتی است و باید هوشمند شود؛ اما اینکه چگونه و از کجا شروع کنیم هنوز مشخص نیست و نمی دانیم از یک محور پایلوت شروع کنیم یا از بخش های دیگر شبکه. این موضوع نیازمند گفت وگو و تصمیم مشترک است.
نظری در ادامه موضوع نوسازی ناوگان و تعیین تکلیف واگن های فرسوده را مورد اشاره قرار داد و گفت: طرح بررسی واگن های فرسوده که در شورای معاونین راه آهن هم مطرح شده بسیار حائز اهمیت است. بالاخره باید بپذیریم که واگن باری را نمی توان صد سال نگه داشت. واگن های پنجاه ساله و شصت ساله ریسک بالایی دارند و به درآمد واگن های نو آسیب می زنند. خوشبختانه کارگروه فنی انجمن و تیم فنی راه آهن چند ماه است روی این موضوع کار می کنند. اما باید راهکار جامع تعریف شود تا ناگهان تعداد زیادی واگن متوقف نشود و تسهیلات نوسازی برای شرکت ها فراهم باشد.
رئیس هیات مدیره انجمن در بخش دیگر سخنان خود به واگذاری تعمیرات جاری و کاهش تصدی گری راه آهن پرداخت و تصریح کرد: این موضوع ریزه کاری های زیادی دارد و باید در جلسات مشترک به عنوان دستور کار جدی بررسی شود.
نظری با اشاره به مزایده اخیر راه آهن گفت: برای اولین بار بعد از سال ها، مزایده لوکوموتیو برنده داشته و چند دستگاه قرار است به بخش خصوصی واگذار شود؛ هرچند برخی از آن ها زمین گیر هستند و نیاز به تعمیر دارند، اما این آغاز خوبی برای واگذاری واقعی است.
انتهای پیام