| کد خبر ۳۱۳۶۹۰
کپی شد

۸۰ درصد نقاط پرتصادف جاده‌ ای استان اصفهان اصلاح شده است

مسوول پیگیری اصلاح نقاط پرتصادف استان در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان گفت: حدود ۸۰ درصد نقاط پرتصادف مصوبه کشوری در این استان، در راستای ایمنی مسافران و رانندگان رفع مشکل شده است.

 ۸۰ درصد نقاط پرتصادف جاده‌ ای استان اصفهان اصلاح شده است
تین نیوز |

نوید کازرونی اظهار کرد: از مجموع ۱۴۳ نقطه پرتصادف استان، ۲۵ نقطه دیگر باقی مانده که ۱۰ نقطه آن تا پایان سال رفع می شود.

به گزارش  تین نیوز به نقل از ایرنا، مسوول پیگیری اصلاح نقاط پرتصادف استان در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای اصفهان ادامه داد: همچنین ۱۶۴ مقطع با همکاری پلیس راه اصفهان که از نظر توپوگرافی و شرایط خاص جاده ای نیاز به احتیاط بیشتر رانندگان دارد احصا و به فرمانداران ابلاغ شده و باید این مقاطع به انجمن های حمل بار و مسافر نیز اطلاع رسانی شود، همچنین سامانه های گردشگری شهرداری نیز باید برای اطلاع رسانی عمومی این مقطع ها را در نقشه های گردشگری وارد کنند.

مسوول پیگیری رفع نقاط پرتصادف استان در اداره کل راهداری اصفهان با بیان اینکه رعایت نکردن حداقل سرعت مجاز از دلایل اصلی تصادف در آزادراه های اصفهان است، بیان کرد: بیشتر تصادف های آزادراه ها برخورد جلو به عقب سواری با خودروهای باری به دلیل رعایت نکردن حداقل سرعت مجاز یعنی ۷۰ کیلومتر در ساعت است که شبیه یک مانع در مسیر عمل می کند.

وی اضافه کرد: باید حداقل سرعت مجاز به رانندگان ناوگان باری گوشزد شود تا در صورتی که تناژ بار آن ها به اندازه ای است که مجبور به حرکت با سرعت پایین تر از حداقل هستند، وارد آزادراه نشده و از مسیرهای جایگزین و موازی تردد کنند.

کازرونی با اشاره به بازدیدهای سال گذشته از مجتمع های خدماتی، گفت: گیت ها و پمپ بنزین های برخی مجتمع های خدمات رسانی به ویژه در کریدور شمال به جنوب یعنی تهران به سمت شیراز، قطع است و موجب پس زدگی ترافیک می شود که شرکت نفت درخواست داریم مشکلات مربوطه برای نوروز سال جاری رفع شود.

مسوول پیگیری رفع نقاط پرتصادف استان در اداره کل راهداری اصفهان با اشاره به خرابی آسفالت آزادراه اصفهان کاشان نیز گفت: این اداره کل راهداری با سه اکیپ لکه گیری و روکش آسفالت در باند کاشان به اصفهان مشغول فعالیت است و مناقصه باند مقابل نیز توسط شرکت سان آرا انجام شده و در آخرین جلسه با این شرکت قول لکه گیری اضطراری هر ۲ باند داده شده است.

اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که به لحاظ موقعیت خاص آنان در مرکز و به عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را داراست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید تین نیوز، تا ۲۴ ساعت بعد منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.
  • در نوشتن نظرات، لطفا بعد از هر کلمه، یک فاصله خالی بگذارید.
  • در انتقال تخلفات دستگاه‌ها، موارد تخلف را با ضمیمه نمودن اسناد تخلف به آدرس info@tinn.ir ارسال نمایید تا امکان پیگیری بصورت مستند فراهم شود.