هزینه ۴۰ میلیارد ریالی بهسازی هر کیلومتر جاده در اصفهان
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با هشدار درباره اثرات مخرب اضافه بار ناوگان باربری بر زیرساخت های جاده ای گفت: حجم بالای ترافیک و اضافه بار به مرور زمان زیرساخت هایی مثل آسفالت را از بین می برد و سالانه اعتبارات زیادی برای جبران این خسارات هزینه می شود.
مدیرکل راهداری استان اصفهان از اجرای طرح کنترل تناژ برای مقابله با معضل اضافه بار ناوگان حمل و نقل خبر داد و تأکید کرد: این مشکل علاوه بر ایجاد نارضایتی، ایمنی ترافیک را نیز تحت تأثیر قرار می دهد.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فرزاد دادخواه اظهارکرد: پروژه های روکش و آسفالت جاده های استان اصفهان در طول سال انجام می شود که علاوه بر این خط کشی و زیرسازی نیز باید با اجرای این پروژه انجام گیرد.
وی افزود: وضعیت نامناسب جاده های استان اصفهان و عدم رسیدگی به آن نارضایتی هایی را به همراه داشته و ایمنی ترافیک را نیز تحت تأثیر قرار می دهد که سالانه برای رفع این دغدغه اعتبارات زیادی هزینه می شود.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: به دلیل حجم بالای ترافیک در جاده های این استان در مرور زمان و همچنین معضل افزایش بار ناوگان حمل و نقل بار به زیرساخت های جاده ها آسیب وارد کرده که طرح کنترل نتاژ بالا انجام می گیرد.
دادخواه با بیان اینکه اصلاح و بهسازی هر یک کیلومتر جاده برون شهری ۴۰ میلیارد ریال هزینه به دنبال دارد، تصریح کرد: با وجود بیش از ۱۲ هزار کیلومتر جاده و دیگر هزینه های نگهداری جاده ها، سالانه اعتبار زیادی در این خصوص هزینه می شود.
وی ادامه داد: اصلاحات هندسی، نصب علایم و توسعه راه ها از جمله برنامه های حوزه راهداری است که در طول سال برای افزایش ایمنی ترافیک، کاهش تصادفات و خدمات رسانی بیشتر انجام و به صورت مدام صورت می گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان با اشاره به طرح زمستانه راهداری این استان خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای بازگشایی و خدمات رسانی در طرح زمستانه با تامین خودرو و تجهیز راهدار خانه ها صورت گرفته است.
دادخواه با بیان اینکه آمادگی لازم برای اجرای طرح زمستانه وجود دارد، یادآورشد: در بعضی از نقاط استان اصفهان به ویژه در شهرستان های غرب روز جمعه بارش ها زودتر شروع می شود که تمهیدات لازم صورت گرفته و هماهنگی آن نیز با دیگر دستگاه های اداری عضو ستاد انجام شده و خدمت رسانی صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: بخش زیادی از پروژه های عمرانی نیز تا پیش از فرارسیدن زمستان و سرمای هوا به نتیجه می رسد تا خدمات رسانی بهتر صورت پذیرد.