بازدید سایت : ۸۶۲۵۴

سایه ناامنی بر سر جاده های مازندران

رییس پلیس راه استان مازندران خاطر نشان کرد : با وجود اینکه تمامی محور های ارتباطی کوهستانی استان اکنون برای تردد خودرویی باز است، اما همچنان خطر ریزش کوه و رانش جاده بر سر این محور ها سنگینی می کند.

سایه ناامنی بر سر جاده های مازندران
تین نیوز |

تعطیلات پایان هفته قبل، قصه متفاوتی برای جاده های مازندران و حتی خود استان رقم زد. بارش باران و سیلابی که از روز چهارشنبه هفدهم خرداد ماه در مازندران رخ داد و موجب سرریز سیلاب در برخی نقاط شد و در عمل تا روز گذشته دلهره و اضطراب را برای کسانی که قصد تردد در جاده های مازندران داشتند به همراه داشت.
به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، خسارت سیل به راه های مازندران هم بر اساس اعلام مسوولان، ۳۰ میلیارد تومان برآورد شد. بر اثر سیل ۸۰ کیلومتر از راه آسفالته اصلی و روستایی این استان بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخریب شد که نیاز به بازسازی و نوسازی دارد.
همچنین سیل به پنج دستگاه پل اصلی و فرعی را در مازندران بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد خسارت زد. خسارات به محور های مازندران تا اندازه ای بود که تعطیلات پایان هفته قبل بیشتر به تعطیلی برای جاده های این استان شباهت داشت تا تعطیلات برای گردشگران و مسافران.
با این وجود، سیلاب و بسته شدن چند باره و چند روزه محورهای اصلی مازندران از سیل مسافران ورودی به این استان کم نکرد و هر گاه که جاده ها باز بود، سیل عظیم خودروها هم در آن روان می شد تا ترافیک سنگین و راهبندان ایجاد کند.
ترافیک سنگین و شلوغی تنها به محورهای مواصلاتی استان ختم نشد و به خیابان های بین شهری، درون شهری و حتی کوچه ها و خیابان های شهرهای ساحلی نیز کشیده شده بود.
به گفته برخی مردم استان و مسافران، حجم سنگین تردد بخصوص در روزهای پایانی هفته گذشته به گونه ای بود که مردم ساعت ها در ترافیک به انتظار نشستند، اما در حال حاضر تردد در تمامی محور ها به آرامی در جریان است و بر اساس گزارش های پلیس راه هیچ گونه ترافیک سنگین و پرحجمی در جاده های استان وجود ندارد.

رییس پلیس راه استان مازندران خاطر نشان کرد : با وجود اینکه تمامی محور های ارتباطی کوهستانی استان اکنون برای تردد خودرویی باز است، اما همچنان خطر ریزش کوه و رانش جاده بر سر این محور ها سنگینی می کند.
سرهنگ یدالله جهان تاب افزود: در حال حاضر تمامی گردنه های کوهستانی استان مازندران مستعد ریزش و رانش هستند و نمی توان سطح ایمنی را مطلوب دانست.
وی با بیان اینکه، برای ایمن سازی محور های استان میلیارد ها تومان اعتبار لازم است، اظهار داشت: فنس کشی، ریزش مصنوعی، لق گیری، دیوار کشی و سد بندی از جمله اقداماتی است که برای جاده های پر تردد کوهستانی مازندران الزامی است.
رییس پلیس راه مازندران گفت : در حال حاضر به ترتیب محور هراز، کندوان، سوادکوه و کیاسر نا امن ترین محور های استان از لحاظ ریزش و رانش کوه هستند، اما به دلیل شاهراه بودن آنها بستن این محور ها در عمل مقدور نیست.
جهان تاب افزود : در حال حاضر ترافیک در محور های استان روان و در برخی محدوده های جاده کندوان و هراز تردد پرحجم است و در محورهای دیگر مانند سوادکوه، کیاسر، محور های غرب و شرق استان تردد روال عادی را دارد.
وی افزود : محور های ساری به قائمشهر و بابل به قائمشهر برای صبح امروز بیش ترین تردد و حجم ترافیک را شاهد بودند.
مازندران دارای ۶ محور مواصلاتی با استان های همسایه است که محور هراز و فیروزکوه راههای ارتباطی به پایتخت کشور هستند.
همچنین از ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی استان بیش از یکهزار کیلومتر آن جاده اتصالی به استان های همسایه همچون تهران، البرز، گیلان، گلستان و سمنان است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
ارسال نظر
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تین نیوز در وب منتشر خواهد شد.
  • تین نیوز نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • انتشار مطالبی که مشتمل بر تهدید به هتک شرف و یا حیثیت و یا افشای اسرار شخصی باشد، ممنوع است.
  • جاهای خالی مشخص شده با علامت {...} به معنی حذف مطالب غیر قابل انتشار در داخل نظرات است.