◄ پول اصلی به جیب دارندگان پلتفرم ها می رود/روش جذب رانندگان اسنپ را قبول ندارم
رییس شورای شهر تهران از وضعیت نابسامان تردد در مرکز شهر و فعالیت گسترده مسافرکش های غیرقانونی انتقاد کرد.

رییس شورای شهر تهران از وضعیت نابسامان تردد در مرکز شهر و فعالیت گسترده مسافرکش های غیرقانونی انتقاد کرد. او پلتفرم هایی مانند اسنپ را متهم کرد که با جذب رانندگان بدون بررسی سوابق، شرایطی ناامن برای مردم ایجاد کرده اند و این رویه را غیرقابل قبول دانست.
به گزارش تین نیوز، مهدی چمران با انتقاد از وضعیت فعلی تردد در محدوده مرکزی شهر، اضافه کرد: الان با این سیستم مسافرکشی غیرقانونی که به شکل گسترده در جریان است، فضا به هیچ وجه سالم نیست، همه مخالف هستند، اما پلتفرم هایی مثل اسنپ این روش را رسمی و عمومی کرده اند هر کسی بدون اینکه مشخص باشد کیست، چه سابقه ای دارد و از کجا آمده، وارد سامانه آنها می شود و شروع به کار می کند و زن و بچه مردم را از هر نقطه ای به هر جای دیگر می برد این روش جذب نیرو اصلا قابل قبول ما نیست.
وی یادآور شد: در این فرآیند، پول اصلی نه به جیب راننده، بلکه به جیب شرکت ها و دارندگان سامانه می رود، رقم هایی که این شرکت ها به دست می آورند، بسیار بالاست ما بشدت با این وضعیت مخالفیم و معتقدیم همه کسانی که در سطح شهر تهران مسافرکشی می کنند، باید زیر نظر سازمان تاکسیرانی فعالیت داشته باشند، شناسنامه دار، پرونده دار و قابل ردیابی باشند تا بدانیم چه کسی، در چه ساعتی، کجا بوده و چه کار کرده است.
رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: حتی اگر قرار باشد سامانه هایی مانند اسنپ یا دیگر پلتفرم ها فعالیت کنند، باید زمان تردد آنها مشخص و اطلاعات مربوط به جابه جایی ها ثبت و قابل دسترسی باشد، این بویژه درباره کسانی که به صورت غیرقانونی مشغول به مسافرکشی هستند، اهمیت دوچندان دارد و باید در این خصوص تصمیمات مناسب و مقتضی گرفته شود.
دزد میخاد به دزد بزنه که میگن حالت شورای شهر شاه دزده